Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

NNDKP acordă asistență juridică către CANCOM SE în legătură cu achiziția K-Businesscom-Group, cu prezență în România


8 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) a făcut parte din echipa internațională de avocați ce a acordat asistență juridică către CANCOM SE, una dintre cele mai importante companii de servicii integrate de IT din Germania, în ceea ce privește achiziția K-Businesscom-Group și a tuturor filialelor sale, principalul furnizor de soluții și servicii TIC din Austria. Tranzacția va crea una dintre cele mai importante corporații IT din regiunea DACH.

Serviciile de consiliere juridică oferite de NNDKP au constat în realizarea analizei de due diligence în ceea ce privește filiala K-Businesscom-Group din România și activitatea acesteia în România. NNDKP a făcut parte din grupul de firme de avocatură care au asistat cumpărătorul în tranzacție, alături de Heuking Kühn Lüer Wojtek (Germania) și DORDA (Austria), membre a World Services Group (WSG), una dintre cele mai importante rețele de firme de avocatură din întreaga lume.

Echipa internațională de avocați a fost coordonată de Boris Dürr, Partener, Heuking Kühn Lüer Wojtek. Echipa NNDKP implicată în proiect i-a inclus pe Adina Chilim-Dumitriu (Partener), Cristian Dranca (Counsel), Alexandru Aman (Counsel) și Voica Lupașcu (Asociat), din cadrul practicii de Corporate/M&A.

Tranzacția completează portofoliul proiectelor de fuziuni și achiziții în care NNDKP a fost implicată în ultimele luni, în industrii precum energie și resurse naturale, sectorul alimentar și agribusiness, tehnologie și IT, transport și logistică și servicii medicale. NNDKP are o istorie impresionantă de proiecte de succes derulate în peste 30 de ani, acordând asistență în tranzacții cu o valoare cumulată de zeci de miliarde de euro, inclusiv în proiecte care au definit piața de business locală.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen („NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii