« Flux noutăţi
BusinessAchiziţii publiceAfaceri transfrontaliereAsigurăriBankingConcurenţăConstrucţiiCorporateCyberlawDrept comercialEnergieFiscalitateFuziuni & AchiziţiiGamblingHealth & PharmaInfrastructurăInsolvenţăMedia & publicitatePiaţa de capitalProprietate intelectualăTelecomTransporturi
ProtectiveDrepturile omuluiData protectionDreptul familieiDreptul munciiDreptul sportuluiMalpraxis medicalProtecţia consumatorilorProtecţia mediului
LitigationArbitrajContencios administrativContravenţiiDrept penalMediereProcedură civilăRecuperare creanţe
Materii principale: CyberlawDreptul Uniunii EuropeneDrepturile omuluiDrept constituţionalDrept civilProcedură civilăDrept penalDreptul muncii
Insolvenţă
DezbateriCărţiProfesionişti
 

INPPA. Anunț ref. examenul pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice. UPDATE: Tabelul final al candidaților. Baremul de corectare. UPDATE: Soluționarea contestațiilor. UPDATE: Validarea examenului. UPDATE: Procedura de înscriere pe Lista
21.07.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 21 iulie 2020, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților a dat publicității Hotărârea Consiliului UNBR nr. 81 din 17-18 iulie 2020 privind procedura de înscriere pe Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice a avocaților declarați admiși la sesiunile din anul 2020 a examenului pentru înscrierea pe lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice.

:: Hotărârea

***

Joi, 18 iunie 2020, UNBR a dat publicității Decizia nr. 136/12.06.2020 privind validarea examenului pentru înscrierea pe lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice – sesiunea mai 2020.

:: Decizia este disponibilă aici.

***

Miercuri, 13 mai 2020, UNBR a informat despre următoarele:

1. În urma soluționării contestațiilor la baremul de corectare, formulate de candidații participanți la examenul pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, au fost admise contestații la un număr de 3 (trei) întrebări, respectiv cele numerotate cu numerele 19, 26 și 36 în baremul de corectare publicat.

Contestațiile privind celelalte întrebări cuprinse în baremul de corectare publicat au fost respinse ca neîntemeiate.

Față de cele constatate de comisia de contestații cu privire la întrebările la care au fost admise contestațiile, se acordă punctaj tuturor candidaților care au avut în foaia de examen una sau mai multe din aceste întrebări (respectiv 5 puncte/întrebare) și care nu au primit, la evaluarea inițială, punctaj pentru acestea.

2. Rezultatele finale (punctajele totale finale) ale examenului pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice au fost încărcate în platforma de examen (http://examen.inppa.ro/) și pot fi accesate de candidați prin utilizarea adresei de e-mail și a parolei folosite pentru conectarea la examen. Fiecare candidat are acces numai la propriul rezultat final.

Au promovat examenul candidații care au obținut un punctaj total final de cel puțin 70 de puncte, corespunzător notei „7”.

În cazul în care unii candidați nu au reținut parola cu care s-au conectat la susținerea examenului, pot recurge la procedura de schimbare a parolei, conform instrucțiunilor și tutorialului primite înainte de examen în vederea conectării la platforma de examen.

***

Duminică, 10 mai 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității baremul de corectare la examenul pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice.

Baremul de corectare este disponibil aici.

Informații privind contestațiile la barem:
Data și ora afișării baremului: 10 mai 2020, ora 15.30
Termen-limită comunicare contestații barem: 11 mai 2020, ora 15.30
Adresă transmitere contestații: insolventa@inppa.ro

***

Sâmbătă, 9 mai 2020, Uniunea Națională a Barourilor din România a dat publicității tabelul final al candidaților care vor susține examenul pentru includerea în Lista administratorilor procedurii și lichidatorilor pentru procedura insolvenței persoanelor fizice – sesiunea mai 2020.

***

Joi, 7 mai 2020, Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților, în urma verificării dosarelor depuse de avocații care doresc să participe la examenul pentru obținerea calității de administratori ai procedurii și lichidatori pentru procedura insolvenței persoanelor fizice, organizat de U.N.B.R., prin I.N.P.P.A, la data de 10 mai 2020, cu începere de la ora 12.00, a informat despre următoarele:

– Avocaților admiși să participe la examen le-a fost transmis astăzi, 7 mai 2020, un mesaj prin e-mail, la adresa comunicată de aceștia, cuprinzând instrucțiunile de logare în aplicația de examen. Aceștia sunt rugați să-și verifice căsuța de email, inclusiv folderul de SPAM, și să procedeze potrivit instrucțiunilor. În cazul în care nu au primit acest mesaj până la ora 14.00, sunt rugați să semnaleze de îndată aceasta prin email la adresa insolventa@inppa.ro sau prin telefon la Veronica Morecuț (0771 760 079) sau la Sandu Gherasim (0771 522 526). Orice informări ulterioare, privind examenul, către candidații admiși să participe la examen se vor face prin comunicare prin email la adresele comunicate de candidați.

– Avocaților care nu au fost admiși să participe la examen le-a fost transmis astăzi, 7 mai 2020, un mesaj în acest sens prin e-mail, la adresa comunicată de aceștia, cu indicarea motivului respingerii. În cazul în care nu au primit acest mesaj până la ora 14.00, sunt rugați să semnaleze aceasta în modalitățile arătate mai sus. Contestațiile împotriva hotărârii comisiei de verificare a dosarelor se transmit prin email la adresa insolventa@inppa.ro până la data de 8 mai 2020, ora 17.00 și vor fi soluționate până la data de 9 mai, ora 12.00.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.