Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Avocați, Dreptul sportului

Baroul Dolj a participat la competiția sportivă ”Cupa Bucovina” 2023

9 mai 2023 | JURIDICE.ro

În perioada 4-7 mai 2023, o delegație a Baroului Dolj, condusă de către decanul Dragoș Nicu și consilierul Mihai Popescu, a participat la competiția sportivă anuală de fotbal a avocaților “Cupa Bucovinei”, potrivit unui comunicat.

Podiumul competiției a fost ocupat de echipele barourilor Cluj, Timiș și Iași, în această ordine. Echipa Baroului Dolj a ocupat locul 15, dar câștigători au fost, de fapt, toți participanții, care au profitat de acest prilej pentru a interacționa, pentru a-și împărtăși reciproc din experiențele profesionale, pentru a stabili sau consolida relații profesionale sau de prietenie.

Evenimentul a fost onorat de prezența președintelui UNBR, Traian Briciu, a vicepreședinților UNBR Ion Turculeanu și Mihai Baco, precum și a președintelui Uniunii Avocaților din Moldova, Dorin Popescu. Acestora li s-au alăturat Cristian Domocoș, membru al Comisiei Permanente a UNBR, Emanoil Ploșniță, fost președinte al Uniunii Avocaților din Republica Moldova, numeroși decani din țară și membri ai Consiliului UNBR, precum și decanul Baroului Chișinău, Alexandru Țurcan.

Trofeele competiției au fost realizate de sculptorul Mircea Dăneasă, senator al României și reprezintă o reproducere stilizată a statuii ”Bucovina Înaripată”, ce se înalță în centrul Sucevei, pentru cinstirea memoriei eroilor și martirilor Bucovinei.

:: Galeria foto

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică