Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

POPESCU & ASOCIAȚII a obținut Premiul Special Highly Commended Law Firm din Sud-Estul Europei în cadrul The Lawyer European Awards 2022


5 decembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

POPESCU & ASOCIAȚII a fost desemnată, pentru al 2-lea an consecutiv, cea mai apreciată firmă de avocatură (Highly Commended Law Firm) din Sud-Estul Europei. Premiul a fost acordat în cadrul Galei The Lawyer European Awards 2022 care a avut loc la Londra pe 29 noiembrie a.c.

Doar patru firme de avocatură din România, din cele peste 120 de companii nominalizate la nivel european, au fost pe lista scurtă și au concurat în acest an pentru marile trofee și premii speciale. Câștigătorii celor 25 de categorii au fost selectați, în urma unui proces de analiză foarte riguros, de către un juriu format din peste 60 de avocați și specialiști de top din companii de prestigiu.

„Premiul acordat și în acest an de către The Lawyer, una dintre cele mai prestigioase publicații londoneze, este deopotrivă meritul colegilor și al clienților noștri. Ei sunt cei care ne acordă tot suportul, respectiv încrederea lor și vreau să le mulțumesc tuturor. Apreciez dedicarea echipei pentru meseria de avocat, cât și profesionalismul cu care tratează orice provocare, indiferent de complexitatea acesteia.” a declarat Octavian POPESCU, Managing Partner.

POPESCU & ASOCIAȚII a fost nominalizată pe lista scurtă în cadrul The Lawyer European Awards încă de la ediția a 2-a, din 2020, iar anul trecut a fost prima firmă de avocatură din România, cu mai puțin de 3 ani de activitate la momentul desemnării câștigătorilor, care a reușit să obțină poziționarea de Highly Commended Law Firm din Sud-Estul Europei în clasamentul The Lawyer 2021, alături de companii cu rezonanță în avocatura europeană.

„Toate premiile primite până acum reprezintă dovada că eforturile noastre constante sunt apreciate și de către specialiștii care analizează întreaga industrie. Fiecare succes obținut reprezintă un motiv de bucurie și onoare pentru întreagă echipă, dar în același timp ne motivează și ne ambiționează să fim mai buni.” a declarat Gheorghe BUTA, Senior Partner.

Lista câștigătorilor și a membrilor juriului poate fi consultată pe pagina oficială a evenimentului https://www.thelawyer.com/event/european-awards/

POPESCU & ASOCIATII este societatea de avocatură din prima linie ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

POPESCU & ASOCIATII și avocații săi sunt incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic și a aprecierilor clienților, recunoașteri acordate de cele mai recente ediții ale tuturor directoarelor juridice de renume precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA.

Societatea a fost desemnată Firma Anului în Avocatură în cadrul Galei Romanian Legal Awards 2022. De asemenea, a fost inclusă pe lista scurtă a Premiilor Benchmark Litigation pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatura a Anului în România în Imobiliare în cadrul SEE Real Estate Awards, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIATII a primit, de asemenea, premiile pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Bancar din România, Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Drept Imobiliar din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic local, la Gala Premiilor Avocaturii din România.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică