Secţiuni » Articole
Articole
EssentialsOpiniiRNSJNote de studiuStudii

Vreau degetul tău


6 decembrie 2022 | Cezar VIZIREANU

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Cezar Vizireanu

Cezar Vizireanu

Într-o zi un om sărac regăsește un vechi prieten, care este acum nemuritor și are puterea să transforme în aur orice atinge. I se plânge Nemuritorului ce trai greu și amar duce el, din cauză că este foarte sărac. Vechiul prietenul nu rămâne nepăsător. Fără să stea pe gânduri atinge o cărămida, iar aceasta se preface numaidecât în aur, pe care i-l oferă. Dar săracul se arată nemulțumit. Atunci atinge cu degetul un leu de piatră, care se transformă îndată în aur masiv, i-l dăruiește, dar săracul se arată tot nemulțumit.

Prietenul generos:
– Ce mai vrei?
– Degetul tău!

Cezar Vizireanu, I Law You
Student – Facultatea de Drept, Universitatea Româno – Americană din București

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii