Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
UNBR Caut avocat
Masterclass US Litigators
Comunicare profesională Comunicate profesioniști Cyberlaw SELECTED

Fostul director juridic global al UiPath lansează Goodlegal, cu o investiție de la Earlybird Digital East Fund, Credo Ventures, Underline Ventures și Daniel Dines

23 noiembrie 2022 | JURIDICE.ro

Fostul director juridic global al UiPath, Vasile Țiple, lansează Goodlegal, o platformă de infrastructură juridică menită să ofere companiilor un cadru al operațiunilor, pentru a atinge conformitatea legală prin valorificarea celor mai recente progrese tehnologice și a standardelor din industria de tehnologie.

„Începem călătoria noastră pentru a reinventa industria și pentru a ne ajuta clienții să se concentreze asupra afacerii lor, să dezvolte produse excelente și să devină cat mai independenți cu infrastructura Goodlegal. Misiunea noastră este să facem juridicul ușor, accesibil și acționabil.”, spune Vasile Țiple.

Goodlegal este o platformă unică care facilitează conformitatea legală pentru companii, având ca scop simplificarea juridicului, oferind persoanelor fizice și companiilor o platformă de infrastructură juridică pron care să poată colabora ușor intern și extern cu partenerii lor contractuali. Platforma oferă diverse funcționalități, de la generarea de documente, inclusiv asamblarea lor prin drag-and-drop, până la documente juridice standard, editor și analiză de text juridic, semnătură electronică, funcționalități de automatizare și integrări, prin care orice companie poate obține o conformitate legală solidă și cadrul juridic operațional în cel mai scurt timp.

Contextul produsului: în prezent, nu există o platformă care sa ofere o infrastructură juridică preconstruită necesară pentru operațiunile zilnice ale unei companii. Întreaga piață a tehnologiei juridice a fost construită în jurul unor functionalități foarte specifice, fără a lua în considerare imaginea de ansamblu a ceea ce ar putea avea nevoie o companie pentru a se conforma legal. Chiar și piața juridică a utilizatorilor finali a evoluat în două direcții diferite: platforme create pentru avocații externi, pe de o parte, și platforme create pentru avocații interni, pe de altă parte. Goodlegal abordează ambele direcții de piață, abordând atât nevoile firmelor de avocatură, cât și ale avocaților interni ai unei companii.

„Ne propunem ca Goodlegal să devină <sistemul de operare juridic> acceptat de industrie, un model standard pentru cum să vă puneți la punct infrastructura juridică. Scopul nostru imediat este să fim platforma juridică de bază pentru toate startup-urile și să le ajutăm să ajungă la următoarea etapă în evoluția companiei lor, în timp ce obiectivele noaste pe termen mediu și lung includ companii mari pentru care să dezvoltăm diverse integrări, creând un ecosistem Goodlegal, pentru orice companie, indiferent de dimensiunea sau industria ei.”, adaugă Vasile Țiple.

Goodlegal a primit o investiție pre-seed de 1,2 milioane de euro de la primii investitori ai UiPath, Earlybird Digital East Fund (care au condus runda de finanțare), Credo Ventures și  Daniel Dines, dar și de la cel mai recent fond de investiții în tehnologie, Underline Ventures.

Echipa fondatoare

Arbitraj comercial

Servicii JURIDICE.ro

Evenimente juridice

Vasile Țiple a fost directorul juridic global al UiPath și arhitectul echipei globale juridice și de conformitate. El a condus proiectarea și implementărea operațiunilor juridice și a viziunii de automatizare juridică a companiei. În ultimul său rol la UiPath ca șef al departamentului Legal & Compliance Automation, Vasile a creat programul extern de automatizare juridică prin transformarea unui program intern pe care l-a implementat în 2016 în UiPath Legal, spre a utiliza RPA pentru activități juridice în companii. Vasile este doctor în Drept Internațional la Universitatea din București, autor a mai multor lucrări academice despre drept, administrație și inteligență artificială și a lucrat anterior la diverse companii, inclusiv Adobe.

Alexandru Căciulescu este un profesionist în inginerie și cercetător cu experiență în companii de top precum UiPath și J.P. Morgan, precum și cu o prezență puternică în mediul academic și în comunitățile open-source. Cu experiență în securitatea software-ului, principalele sale atuuri se învârt în jurul construirii de produse digitale fiabile, sigure și de încredere. Pe lângă faptul că este CTO al Goodlegal, este și o figură activă în mediul academic, predând mai multe cursuri la Universitatea Politehnica din București, precum și mentorâmd startup-urilor locale.

Alexandru Tătăran are o experiență de peste un deceniu în a ajuta liderii de piață să-și construiască avantaje competitive prin tehnologii de ultimă oră. Fiind în fruntea transformării digitale, crede că tehnologia este cel mai puternic catalizator pentru a crește realizările umane și pentru a ajuta directorii de companii să obțină rezultate excelente.

Ioana Teleanu este un profesionist UX cu experiență în companii mari precum UiPath și ING Bank, oferind și consultanță și design pentru startup-uri aflate la început de drum. Ea este fondatoarea comunității UX Goodies de pe Instagram, cu peste 250.000 de urmăritori din toată lumea. Acest proiect îi permite să sprijine și să educe următoarea generație de designeri UX.

Citeşte mai mult despre , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

Arii de practică
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Business
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Litigation
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protective
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică  Specialişti


JURIDICE.ro
Main page
Cariere
Evenimente ⁞ 
Dezbateri
Profesionişti
Lawyers Week
WinLaw.ro
VIDEO
Servicii
Flux noutăţi
Selected ⁞ 
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi / JURIDICE NEXT
RSS  Publicare comunicate profesionale
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note, studii şi opinii juridice
ISSN 2066-0944
       Studii şi note de studiu
Revista revistelor
Autori  Condiţii de publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
       Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
       Dezlegarea unor chestiuni de drept
       Recurs în interesul legii
Curţi de apel ⁞ 
Tribunale ⁞ 
Judecătorii

Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene

Proiecte speciale
Cărţi
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Mesaje de condoleanţe
Povestim cărţi
Războiul din Ucraina
Wisdom stories

Servicii J   Cont profesional [membership]   Catalog   Documentare   Comunicare   Revealing   Vizual   Website   Logo   Foto   Video   Talent Search   Recrutare   Evenimente   Directoare internaţionale