Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Societatea de avocatură KPMG Legal – Toncescu și Asociații a asistat Pavăl Holding în cea mai mare tranzacție realizată pe piața imobiliară din România


23 noiembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Avocatii de la KPMG Legal – Toncescu și Asociații au asistat Pavăl Holding în achiziția portofoliului de birouri deținut de CA Immo în România și preluarea echipei de management, în cea mai mare tranzacție realizată pe piața imobiliară din România.

Echipa de avocați – Alexandru Sorici, Senior Associate, Ioana Narosi, Managing Associate, Irina Stanica, Senior Managing Associate, si Andreea Livita, Senior Associate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații– a  fost coordonată de Alex Mocanescu, Partener, Head of Real Estate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații. Aceștia au acordat asistență juridică, atât în procesul de due-diligence, cât și consultanță juridică pe parcursul procesului de redactare, negociere și semnare a documentelor tranzacției, oferind de asemenea și asistență juridică privind obținerea aprobării Consiliului Concurenței.

Portofoliul CA Immo include 7 proiecte de birouri clasa A situate în București: Bucharest Business Park, Campus 6.1, Europe House, Opera Center 1 și 2, Orhideea Towers și River Place care, împreună, însumează o suprafață închiriabilă de 165.000 mp.

Pavăl Holding este vehiculul de investiții al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deține Dedeman și multiple alte investiții de mare profil în România.

Karina Pavăl, Vicepreședinte Pavăl Holding: “Prin această achiziție reconfirmăm încrederea noastră în potențialul pe termen lung al sectorului imobiliar, securizând clădiri performante de birouri, de clasa A, în locații ireplicabile din Capitală. În plus, ne bucurăm să preluăm și echipa locală de management, o echipă bine sudată și experimentată, care va continua să asigure succesul acestui portofoiu. Aș dori să mulțumesc KPMG România și KPMG Legal – Toncescu și Asociații pentru profesionalismul de care au dat dovada și pentru sprijinul acordat în gestionarea acestei tranzacții complexe, într-un timp record”.

Blurred abstract background interior view looking out toward to empty office lobby and entrance doors and glass curtain wall with frame – blue white balance processing style

Alexandru Mocanescu, Partener, Head of real estate, KPMG Legal – Toncescu și Asociații: “În primul rând, mulțumim Karinei Pavăl, Vicepreședinte Pavăl Holding, pentru încrederea acordată echipei noastre în gestionarea acestui proiect deosebit de important pentru grupul Pavăl Holding și pentru piața imobiliară din România. Proiectul a putut fi realizat într-un timp record datorită profesionalismului și colaborării foarte bune cu echipa de imobiliare a Pavăl Holding. Această achiziție arată încă o dată încrederea clientului nostru în piața din România și constituie un semnal pozitiv pentru capitalul românesc și piața locală în ansamblul său”.

Despre KPMG Legal – Toncescu si Asociații

 KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG. Aceste servicii sunt prestate prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții, echipa fiind cunoscuta pentru calitatea serviciilor sale, asigurate de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii