Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

174 avocați Dentons incluși în clasamentele Legal 500 EMEA 2020. Biroul Dentons din București, nominalizat pentru 8 arii de practică și 7 avocați
11.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Ediția din acest an a clasamentelor Legal 500 EMEA încorporează 174 avocați Dentons, din diverse arii de practică. Printre aceștia, se numără șapte avocați ai biroului din București. Legal 500 EMEA a recunoscut activitatea excepțională a Dentons București în opt domenii cheie de practică: Drept Financiar-Bancar; Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții; Litigii și Arbitraj; Dreptul concurenței; Dreptul muncii; Energie; Drept Imobiliar și al Construcțiilor; Restructurare și Insolvență.

Mai mult, echipa Dentons de Drept Financiar-Bancar din București a primit recunoaștere suplimentară, situându-se pe o poziție superioară comparativ cu anii trecuți în acest clasament, fiind reprezentată de doi avocați de top: Simona Marin, Partener, desemnată “Leading Individual”, și Maria Tomescu, Counsel, desemnată “Rising Star”. De asemenea, alți avocați recunoscuți la ediția din acest an sunt: Tiberiu Csaki (Litigii și Arbitraj; Dreptul Muncii; Restructurare și Insolvență), Cristina Dăianu (Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții), Claudiu Munteanu-Jipescu (Energie), Raul Mihu (Dreptul concurenței), Bogdan Papandopol (Drept Imobiliar și al Construcțiilor; Restructurare și Insolvență), Magdalena Răducanu (Drept Financiar-Bancar) și Perry Zizzi (Drept Financiar-Bancar; Drept Imobiliar și al Construcțiilor).

Perry Zizzi, partenerul coordonator al biroului Dentons din România: “Sunt extrem de mândru de echipa noastră și de numărul impresionant de avocați care au obținut recunoaștere și au fost incluși în clasamentele Legal 500, dovedind excelență în mai multe arii cheie de practică. Rezultatele obținute în zona de Drept Financiar-Bancar confirmă misiunea și succesul planului nostru strategic, ‘Dentons România 2.0’, de a atrage cei mai buni profesioniști din piață.”

Legal 500 EMEA a inclus Dentons Europa într-un un număr impresionat de 197 de clasamente, în Europa și Asia Centrală. Cel mai bine cotate arii practică ale firmei în Europa și Asia Centrală sunt: Drept Financiar-Bancar (21 de clasamente); Litigii și Arbitraj (18 clasamente); Drept Societar și Comercial, Fuziuni și Achiziții (18 clasamente); Drept Imobiliar și al Construcțiilor (18 clasamente), Energie (14 clasamente), Dreptul muncii (11 clasamente), Fiscalitate (11 clasamente) și Proprietate intelectuală (10 clasamente).

Publicația britanică Legal 500 analizează activitatea a celor mai bune case de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA), incluzând peste 2.700 de firme din 88 de țări. Anual, Legal 500 realizează o evaluare atentă și cuprinzătoare a performanțelor, pentru a încorpora o imagine de ansamblu a pieței internaționale de avocatură.

Echipa Dentons București furnizează clienților soluții juridice pragmatice și eficiente. În peste două decenii de la înființare pe piața din România, firma a fost implicată în tranzacții cheie, asistând clienți locali și internaționali din numeroase sectoare de activitate.

*** 

Despre Dentons

Dentons este cea mai mare firmă de avocatură din lume, oferind servicii valoroase și de calitate clienților de pe întregul mapamond. Dentons este unul din liderii desemnați de Global Brand Acritas Elite Index, câștigător al BTI Client Service 30 Awards și recunoscut de importante publicații juridice și de afaceri pentru serviciile inovatoare furnizate clienților săi, inclusiv prin fondarea Nextlaw Labs și Nextlaw Global Referral Network. Abordarea policentrică a Dentons și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul, pentru a promova interesele clienților în comunitățile în care trăim și muncim.

:: English version

Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.