Secţiuni » Notari publici
Notari publici

ELSA și CNPB organizează prima ediție a Case Study Competition. UPDATE: Câștigătorii


26 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Drept civil, Next, Notari, Universitaria

Marți, 23 mai, în noul sediu al Camerei Notarilor Publici București, a avut loc etapa orală a Case Study Competition, potrivit unui comunicat.

Diana Albu, studentă în anul III la Facultatea de Drept, Universitatea București: ”Experiența din cadrul Case Study Competition by Camera Notarilor Publici București a fost una interesantă, care ne-a oferit șansa de a observa aspecte ale profesiei de notar mai puțin cunoscute și la care nu am fi putut avea acces decât printr-o astfel de experiență practică. În acest sens considerăm că a contat considerabil formatul interactiv al competiției, precum și faptul că aceasta a avut loc la sediul Camerei Notarilor Publici din București. Temele abordate ni s-au părut ofertante și am apreciat că solicitau mai mult decât o simplă aplicare a cunoștințelor acumulate în facultate, presupunând și o parte importantă de reasearch și analiză practică. Ce a întregit această experiență a fost organizarea minuțioasă evenimentului, datorată interacțiunilor memorabile atât cu jurații, profesioniști din domeniul notarial, cât și cu echipa de organizare a ELSA Bucharest.”

Juriul concursului a fost format din membri ai Colegiului Director al Camerei București și notarii publici Loredana Bârzu, Daniel Gutnic și Bogdan Vișinoiu

Câștigătorii:
– Locul I –  Maria-Teodora Barbarino;
– Locul II – Cătălina-Mihaela Coman;
– Locul III – Iulia-Maria Stanca.

***

ELSA Bucharest și Camera Notarilor Publici București organizează prima ediție a Case Study Competition, concursul în cadrul căruia participanții vor avea șansa să se afle în postura unui notar, rezolvând cazuri cu care aceștia se confruntă zi de zi, potrivit unui comunicat.

Etapa scrisă va avea loc în perioada 6-13 mai 2023, în cadrul căreia participanții vor rezolva două spețe și un subiect teoretic din perspectiva unui notar. Cele două spețe vor fi pe tema dreptului civil, al succesiunilor și al contractelor, iar în redactarea rezolvărilor se vor lua în considerare Legea Notarilor Publici și a Activității Notariale nr. 36/1995 și Regulamentul de Aplicare a Legii Notarilor Publici și a Activității Notariale nr. 36/1995.

Etapa orală constă în prezentarea soluțiilor din etapa scrisă în fața juraților și va avea loc pe 23 mai 2023 la sediul Camerei Notarilor Publici București.

Premiile pentru câștigători vor fi: Premiul I: 5.000 lei Premiul II: 3.000 lei Premiul III: 2.000 lei.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică