Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Baroul București. Informare privind activitatea Fondului Unitatea și Întrajutorarea Avocaților
14.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Miercuri, 13 mai 2020, Baroul București a informat avocații că, în contul constituit cu destinație specială pentru sprijinirea unor colegi care întâmpină dificultăți majore în contextul pandemiei SARS-CoV-2, la data de 12.05.2020, disponibilul contului era de 60.717 lei, potrivit unui comunicat.

Din această suma, au fost aprobate, la data de 12.05.2020, 5 cereri de sprijin financiar, efectuându-se plăți în sumă de 10.200 lei.

Baroul București mulțumește avocaților pentru contribuția la Fondul Unitatea și Întrajutorarea Avocaților (F.U.I.A.) și invită confrații să sprijine în continuare membrii baroului care au nevoie de ajutor în această perioadă dificilă.

De asemenea, Baroul București invită colegii care au dificultăți majore în aceasta perioada dificilă să se adreseze baroului, la adresa de e-mail secretariat@baroul-bucuresti, pentru a beneficia de sprijinul confraților.

Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]

JURIDICE recomandă e-Consultanta, consultantul tău personal în finanţare


Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.