« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Filiala Dolj a CAA. Informare ref. depunerea declarației de venit
14.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 13 mai 2020, Filiala Dolj a CAA a dat publicității următoarea informare:

„Stimate colegă/coleg,

Anexa nr. 2 la Hotărârea Consiliului UNBR nr. 58/2020 cuprinde Cererea pentru aplicarea măsurii neaplicării majorărilor de întârziere /suspendării calculului majorărilor de întârziere.

Și, pe lângă posibilitatea de a solicita aplicarea măsurilor impuse prin Hotărârea Consiliului UNBR, este și instituită obligația de a depune declarații de venit pentru lunile ce sunt cuprinse în perioada de 3 luni începând cu data de 16.03.2020.
Regulamentul Creanțelor Contributive, adoptat prin Hot. 209/18.02.2017 a Consiliului UNBR, impune stabilirea din oficiu a creanțelor contributive prin emiterea deciziei de impunere prin estimare în ipoteza în care nu sunt depuse declarațiile de venit, motiv pentru care ,

”Vă invederăm că, dacă în termen de 15 zile de la data primirii prezentei, nu se vor depune declarațiile de venit se va proceda la stabilirea din oficiu a creanțelor contributive prin emiterea deciziei de impunere prin estimare conform prevederilor Regulamentului Creanțelor Contributive adoptat prin Hot. 209/18.02.2017 a Consiliului UNBR.”.

De aceea, vă rugam, în special în această perioadă de pandemie, pentru depunerea declarațiilor de venit, să accesati acest link.

Detalii legate de plăți, conturi bancare, găsiți pe site-ul baroului la secțiunea Plăți Cote și Contribuții, accesând acest link.”

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD