« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Tribunalul Ilfov își mută sediul de la Buftea la București
15.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 14 mai 2020, Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât admiterea sesizării ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, cu privire la necesitatea modificării Anexei nr. 1B la Legea nr. 304/2004, privind organizarea judiciară, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, în sensul schimbării sediului Tribunalului Ilfov din oraşul Buftea, cum este în prezent, în municipiul Bucureşti. (majoritate: 15 voturi DA, 2 voturi NU, 2 voturi NULE)

:: Ordinea de zi soluționată (pct. 9)

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: SELECTED TOP LEGAL, Sistemul judiciar

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD