Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

DLA Piper o promovează pe Oana Duţu-Buzura, care devine al zecelea partener al biroului din România al firmei de avocatură


11 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Firma internațională de avocatură DLA Piper anunță promovarea ca partener a Oanei Duțu-Buzura, avocat renumit pentru activitatea sa în practica de M&A (Fuziuni și Achiziții), începând cu data de 1 mai 2023.

Avocat cu experienţă al biroului DLA Piper din România, Oana s-a specializat în fuziuni și achiziții, cu accent pe anumite sectoare precum bunuri de larg consum, alimentație și retail, tehnologie și sănătate. Fiind implicată în diverse tranzacţii și reorganizări corporative complexe, ea a acționat atât de partea vânzătorilor, cât şi de partea cumpărătorilor, și a acumulat experiență relevantă în tranzacții, atât la nivel national, cât și internațional.

Membru cheie al practicii de Private Equity din cadrul DLA Piper, Oana a coordonat multiple tranzacţii, asigurându-le un parcurs coerent și eficient de-a lungul întregului proces, de la semnare şi până la finalizare.

În legătură cu această promovare, Marian Dinu, Country Managing Partner, a declarat: “Marcăm o dublă aniversare pentru biroul nostru, întrucât Oana devine al zecelea partener DLA Piper chiar în anul în care firma sărbătorește 15 ani de prezență continuă în România. Oana a fost alături de noi încă de la început, iar promovarea ei este rezultatul eforturilor și dedicării în asistarea clienților noștri. Sunt foarte fericit pentru această promovare și aș dori să o felicit pe Oana pentru această realizare extraordinară.”

La rândul său, Oana Duțu-Buzura a adăugat: “Sunt foarte încântată și recunoscătoare pentru această promovare și aș dori să le mulțumesc colegilor mei pentru sprijinul acordat, precum și tuturor clienților noștri pentru colaborarea excelentă de-a lungul anilor. DLA Piper se remarcă prin valorile pe care le promovează, fapt care mă face și mai mândră și motivată să mă număr printre partenerii acesteia”.

Despre DLA Piper

Cu peste 90 de birouri complet integrate, în peste 40 de țări din întreaga lume, DLA Piper este o firmă globală de business law care îşi propune să vină în întȃmpinarea nevoilor de asistență juridică de calitate ale clienților din întreaga lume. Biroul DLA Piper din București oferă sprijin clienților săi prin intermediul unei echipe de peste 50 de avocați și consultanți fiscali cu experienţă internațională, capabili să abordeze probleme juridice și economice complexe, atât transfrontaliere cât și locale, acoperind 10 sectoare de afaceri, printr-o abordare integrată a practicilor.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii