Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, UB. S-a majorat numărul de examinări pentru mărirea de note
15.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Facultatea de Drept a Universității din București a decis, în ședința Consiliului din 7-9 mai 2020, aprobarea propunerii privind majorarea numărului de examinări pentru mărirea notei la care au dreptul studenții pentru anul universitar 2019-2020:
Exclusiv pentru anul universitar 2019-2020, având în vedere situația specială generată de pandemie, studenții din anul I-III pot solicita decanului ca suplimentar numărului de măriri stabilit prin prevederile art. 21 din Regulament, să susțină 2 măriri la disciplinele evaluate în semestrul II al prezentului an universitar pentru studenții integraliști, respectiv o mărire pentru studenții cu o restanță, cu plata taxei suplimentare stabilite de universitate.”

:: Minuta (pct. 8)


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.