Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Reff & Asociații | Deloitte Legal a asistat fondul de investiţii NEPI Rockcastle în preluarea participației deținute de Carrefour în Ploiești Shopping City


12 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit asistență juridică fondului de investiţii NEPI Rockcastle în preluarea participației deținute de Carrefour în Ploiești Shopping City. În urma acestei tranzacții, NEPI Rockcastle dobândește controlul exclusiv asupra centrului comercial situat pe DN1B. Tranzacția a fost finalizată în luna septembrie.

„Mulțumim avocaților din cadrul Reff & Asociații | Deloitte Legal pentru că ne-au fost alături într-o nouă tranzacție de succes și au contribuit la implementarea acesteia în mod eficient și pragmatic”, a declarat Mihai Lințmaier, Group Investment Lead Lawyer la NEPI Rockcastle.

Echipa multidisciplinară a Reff & Asociații | Deloitte Legal a oferit cumpărătorului asistență legat de aspectele care țin de drept imobiliar, în fazele de negociere și semnare a documentației tranzacției, prin contribuția Ioanei Georgescu-Mureșanu, Managing Associate, și a Simonei Iacob, Senior Managing Associate, aspecte de dreptul concurenței constând în obținerea autorizării din partea Consiliului Concurenței cu privire la tranzacție, prin contribuția Florentinei Munteanu, Partener, și a lui Mihnea Radu, Managing Associate, precum și aspectele de drept societar, care au fost acoperite de Diana Fejer, Partener, Alexandru Ulici, Senior Associate, și Anca Olar, Senior Associate.

„Ne bucurăm să avem în continuare parte de încrederea NEPI Rockcastle, unul dintre clienții loiali ai Reff & Asociații, și oportunitatea să îi asistăm în proiecte complexe și solicitante”, a declarat Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociații | Deloitte Legal, liderul practicii de drept imobiliar.

De peste 15 ani, Reff & Asociații | Deloitte Legal este recunoscută drept una dintre cele mai importante societăți de avocați în domeniul imobiliar din România, fiind implicată în cele mai mari tranzacții și proiecte de dezvoltare din țară, care au implicat deseori structuri corporative complexe și finanțare transfrontalieră. Practica de drept imobiliar este recunoscută și de clasamentele internaționale precum Legal 500.

Reff & Asociații | Deloitte Legal, una dintre cele mai importante societăți de avocați din România, oferă servicii ce acoperă domeniile financiar-bancar, concurență, dreptul muncii, energie și mediu, insolvență, consultanță juridică de management, litigii, drept societar, fuziuni și achiziții, sectorul public și drept imobiliar. Reff & Asociații reprezintă România în rețeaua globală Deloitte Legal, care are peste 2.500 de avocați în 80 de țări.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică