Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

KPMG Legal – Toncescu și Asociații, consultant al Turpaz Industries în achiziția Aromatique Food


17 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Achizitii publice, Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, SELECTED

KPMG Legal – Toncescu și Asociații a asistat Turpaz Industries Ltd. în achiziția Aromatique Food SRL. Echipa KPMG a colaborat, de asemenea, cu Ariel Levi, consultantul juridic al Turpaz Industries Ltd. în Israel.

Turpaz Industries este un producător israelian de arome și parfumuri, având o experiență de peste 40 de ani în crearea de compuși și ingrediente personalizate. Părțile implicate își propun ca, în urma acestui parteneriat, Aromatique să fie integrată în grupul de societăți Turpaz, scopul final fiind extinderea portofoliului de produse și lărgirea piețelor pe care actionează.

Tranzacția este în curs de derulare, până la implementarea efectivă fiind necesară autorizarea din perspectiva regulilor aplicabile investițiilor străine directe. Echipa KPMG Legal a oferit asistență juridică pe întreg parcursul procesului de redactare, negociere și semnare a documentelor tranzacției și, mai departe, până la implementarea efectivă a tranzacției.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru Turpaz Industries Ltd. cu suportul semnificativ al colegelor Ioana Naroși (Managing Associate) și Andreea Liviță (Senior Associate).

KPMG Legal a lucrat în echipe integrate de avocați și consultanți, împreună cu echipa KPMG Advisory, coordonată de Bogdan Văduva, Advisory Partner, Head of Deal Advisory și Elena Surdeanu, precum și KPMG Tax, coordonat de Daniel Pană – Partener, Tax, toți experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției.

KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG. Aceste servicii sunt prestate prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții, echipa fiind cunoscuta pentru calitatea serviciilor sale, asigurate de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 145 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2021 aproape 236.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 1000 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică