Secţiuni » Arii de practică » Protective » Data protection
Data protection
DezbateriConferinţeToate evenimenteleCărţiProfesionişti


ANSPDCP. Concurs online de desene pentru copii cu vârsta de până la 14 ani
20.05.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Data protection, Dreptul Uniunii Europene
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 19 mai 2020, Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal a informat că organizează un concurs online de desene pentru copii cu vârsta de până la 14 ani, cu tema: ”Ce înseamnă datele personale/protecția datelor personale” cu ocazia împlinirii, pe 25 mai 2020, a doi ani de la data la care Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor) a devenit aplicabil, potrivit unui comunicat.

Concursul este adresat copiilor cu vârsta de până la 14 ani, înscrierea la concurs urmând a se realiza de către părintele/tutorele/reprezentantul legal al minorului participant la concurs prin transmiterea desenului acestuia de pe adresa sa de e-mail împreună cu consimțământul său, până pe 28 mai 2020, ora 12.00.

A se vedea: ”Informarea în vederea prelucrării datelor cu caracter personal pentru înscrierea la concursul organizat de ANSPDCP cu prilejul a 2 ani de RGPD

Desenele pot fi transmise pe adresa de e-mail dedicată concursului: desene@dataprotection.ro.

Câștigătorul concursului va fi desemnat pe data de 2 iunie 2020 și va primi diplomă, medalie, stick, agenda și materiale promoționale ANS.

De asemenea, câștigătorul va putea vizita sediu Autorității naționale de supraveghere, la o dată ce va fi stabilită ulterior, de comun acord.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti