Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Facultatea de Drept, UVT. Preînscrierea studenților care solicită utilizarea mijloacelor tehnice pentru examenul online
20.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 19 mai 2020, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității anunțul privind preînscrierea studenților care solicită utilizarea mijloacelor tehnice ale U.V.T. pentru examenele online.

Astfel, conform articolului 13 din Metodologia privind organizarea sesiunilor de examene B-I și B-II, respectiv și C (pentru anii terminali) ale anului universitar 2019-2020 în regim online aprobată de Senatul UVT, „studenții care nu au posibilitatea de a participa la sesiunea de examene în regim online din motive tehnice (lipsa unui calculator/laptop, lipsa conexiunii stabile la internet etc.) au dreptul să solicite, printr-o cerere scrisă depusă online, la secretariatul facultății, cu cel puțin 10 zile înaintea datei stabilite pentru începutul sesiunii de examene, susținerea probelor examenelor de la sediul Universității de Vest din Timișoara (UVT), în același format stabilit de cadrele didactice și în aceeași perioadă prevăzută de structura anului universitar”.

Studenții care consideră că vor avea nevoie de acest suport trebuie să se preînscrie până în data de 21 mai 2020 aici.

Linkul și fișierul pot fi accesate doar cu adresa instituțională @e-uvt.ro.

Programarea examenelor este disponibilă aici.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.