Covid-19 Legal React
AbonamentePlatinum members

Facultatea de Drept, UVT. Preînscrierea studenților care solicită utilizarea mijloacelor tehnice pentru examenul online
20.05.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Comunicare profesională, Content, Covid 19 Legal React, UNIVERSITARIA
JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 19 mai 2020, Facultatea de Drept a Universității de Vest din Timișoara a dat publicității anunțul privind preînscrierea studenților care solicită utilizarea mijloacelor tehnice ale U.V.T. pentru examenele online.

Astfel, conform articolului 13 din Metodologia privind organizarea sesiunilor de examene B-I și B-II, respectiv și C (pentru anii terminali) ale anului universitar 2019-2020 în regim online aprobată de Senatul UVT, „studenții care nu au posibilitatea de a participa la sesiunea de examene în regim online din motive tehnice (lipsa unui calculator/laptop, lipsa conexiunii stabile la internet etc.) au dreptul să solicite, printr-o cerere scrisă depusă online, la secretariatul facultății, cu cel puțin 10 zile înaintea datei stabilite pentru începutul sesiunii de examene, susținerea probelor examenelor de la sediul Universității de Vest din Timișoara (UVT), în același format stabilit de cadrele didactice și în aceeași perioadă prevăzută de structura anului universitar”.

Studenții care consideră că vor avea nevoie de acest suport trebuie să se preînscrie până în data de 21 mai 2020 aici.

Linkul și fișierul pot fi accesate doar cu adresa instituțională @e-uvt.ro.

Programarea examenelor este disponibilă aici.

Cuvinte cheie: ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

Autori JURIDICE.ro
Juristi
JURIDICE pentru studenti
JURIDICE NEXT









Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

↑  Înapoi în partea de sus a paginii  ↑

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti