Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Echipa integrată KPMG Legal – Toncescu și Asociații, KPMG Advisory și KPMG Tax, consultant al Pavăl Holding în achiziția unui pachet minoritar în Promateris


5 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

KPMG Legal – Toncescu și Asociații împreună cu SCA Duțescu si Asociații au asistat Pavăl Holding, vehiculul de investiții al familiei Pavăl, cel mai mare grup antreprenorial local, care deține Dedeman și multiple alte investiții de mare profil în România, în achiziția unui pachet minoritar in Promateris.

Promateris este unul dintre cei mai importanti producători de ambalaje biodegradabile şi compostabile, listat la Bursa de Valori București.

Laura Toncescu, Head of KPMG Legal și Dragoș Iamandoiu, Senior Managing Associate, au coordonat asistența juridică privind realizarea tranzacției, acționând pentru Pavăl Holding cu suportul semnificativ al colegilor Gunay Duagi (Senior Managing Associate) și Corina Roman (Managing Associate). Cristian Duțescu a coordonat activitatea de asistență juridică acordată de SCA Duțescu și Asociații.

KPMG Legal a lucrat în echipe integrate de avocați și consultanți, împreună cu echipele KPMG Advisory, coordonat de Bogdan Văduva – Deputy head of advisory și KPMG Tax, coordonat de René Schöb – Partener, Head of Tax and Legal, toți experții unindu-și forțele pentru a oferi soluții integrate pe tot parcursul tranzacției.

KPMG Legal – Toncescu și Asociații, societatea de avocatură afiliată KPMG în România, este o societate de avocatură care se diferențiază în piață prin capacitatea de a oferi servicii juridice ca parte a unor soluții complete oferite alături de specialiștii KPMG. Aceste servicii sunt prestate prin utilizarea tehnologiei pentru a asigura eficiența și accesul la cele mai noi și inovatoare soluții, echipa fiind cunoscută pentru calitatea serviciilor sale, asigurate de o echipă de avocați experimentați și specializați.

Despre KPMG

KPMG este o organizație globală de firme independente de servicii profesionale care furnizează servicii de audit, consultanţă fiscală şi în domeniul afacerilor. Ne desfăşurăm activitatea în 145 de ţări şi aveam la finalul anului financiar 2021 aproape 236.000 de angajaţi în firmele membre din întreaga lume. Fiecare firmă KPMG este din punct de vedere legal o entitate separată şi distinctă si se descrie ca atare. KPMG International Limited este o societate privată engleză cu răspundere limitată la garanții. KPMG International Limited și entitățile sale nu oferă servicii pentru clienți.

În România şi Republica Moldova, KPMG îşi desfăşoară activitatea în cadrul celor şase birouri din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Chişinău. În prezent dispunem de un număr de peste 1000 de profesionisti, atât cetăţeni români, cât şi străini.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică