Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

CMS alături de Alten Group la achiziția Qualitance QBS

5 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

Biroul din București al firmei internaționale de avocatură CMS a asistat grupul internațional de consultanță și servicii de tehnologie Alten (“Alten”) la achiziția Qualitance QBS S.A., o companie internațională de tehnologie şi inovație fondată în România (“Qualitance”).

Cu o echipă internațională de peste 45.000 de angajați și prezentă în 30 de țări, inclusiv în România, Alten dezvoltă proiecte de transformare digitală pentru lideri importanți din sectoare precum aeronautică, apărare, securitate, producția de automobile și componente auto, energie, financiar, retail sau telecomunicații.

CMS a asistat Alten cu privire la toate aspectele de drept român ale tranzacției, inclusiv în cadrul procesului de due-diligence, în structurarea și negocierea documentelor tranzacției, procesul de notificare a Consiliului Concurenței privind concentrarea economică și va continua să acorde consultanță juridică în ceea ce privește aspectele privind perfectarea achiziției și integrarea Qualitance în grupul Alten. Tranzacția este supusă aprobărilor Consiliului Concurențe și se preconizează că se va încheia până la finalul anului 2022.

Horea Popescu, Managing Partner CMS România și coordonator al practicii de Fuziuni și Achiziții din Europa Centrală și de Est (CEE) în cadrul CMS a spus: “Suntem încântați că am asistat din nou Alten, de data aceasta cu privire la o achiziție strategică în sectorul IT din România, ce va consolida prezența sa pe piața locală. Observăm în continuare un apetit puternic pentru tranzacții în sectorul TMT, având în vedere disponibilitatea obiectivelor evaluate favorabil și ne așteptăm ca astfel de proiecte să devină din ce în ce mai frecvente în următorii ani, în România și în CEE.”

Echipa multidisciplinară a CMS ce a asistat Alten a fost coordonată de către Horea Popescu și Mircea Moraru (Fuziuni & Achiziții) și i-a inclus pe Claudia Nagy, Claudia Popescu, Raluca Ionescu și Cătălin Vasile (Fuziuni & Achiziții); Roxana Popel și Andrei Tercu (Taxe).

Despre CMS

Înfiinţată în 1999, CMS este o organizație multi-jurisdicțională de firme de avocatură care oferă servicii complete de consultanță juridică și fiscalitate. Cu 78 de birouri în 40 de țări din lume și cu peste 5.000 de avocați, CMS are o experiență îndelungată în consultanță locală și transfrontalieră. De la multinaționale importante la întreprinderi mijlocii și la cele aflate la început, CMS asigură rigoare tehnică, excelență strategică și parteneriat pe termen lung pentru ca fiecare client să se mențină în frunte pe piețele alese.

Firmele membre CMS asigură o experiență vastă în cele 19 arii de practică și sectoare, inclusiv Drept corporatist / Fuziuni & Achiziții, Energie& Schimbarea climei, Fonduri, Științe ale vieții & Ocrotirea Sănătății, Tehnologie, Media și Comunicații, Fiscalitate, Bănci & Finanțe, Aspecte comerciale, Antitrust, Concurență &Comerț, Dispute Rezolvarea Litigiilor, Aspecte privind Ocuparea Forței de muncă & Pensiile, Proprietatea Intelectuală și Proprietatea Imobiliară.

Birouri CMS și Birouri asociate: Aberdeen, Abu Dhabi, Alger, Amsterdam, Anvers, Barcelona, Beijing, Beirut, Belgrad, Bergen, Berlin, Bogotá, Bratislava, Bristol, Brussels, București, Budapesta, Casablanca, Cologne, Dubai, Duesseldorf, Edinburgh, Frankfurt, Funchal, Geneva, Glasgow, Hamburg, Hong Kong, Istanbul, Johannesburg, Kiev, Leipzig, Lima, Lisabona, Liverpool, Ljubljana, Londra, Luanda, Luxemburg, Lyon, Madrid, Manchester, Mexico City, Milan, Mombasa, Monaco, Munchen, Muscat, Nairobi, Oslo, Paris, Podgorica, Poznan, Praga, Reading, Rio de Janeiro, Rome, Santiago de Chile, Sarajevo, Shanghai, Sheffield, Singapore, Skopje, Sofia, Stavanger, Strasbourg, Stuttgart, Tel Aviv, Tirana, Utrecht, Viena, Varșovia, Zagreb și Zurich.

:: English Version

Citeşte mai mult despre , , , , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership