Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Studenţi la drept. Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi
 
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC





Facultatea de Drept, Universitatea din București. British Law Center primește înscrieri pentru anul universitar 2020/2021. UPDATE: Sesiune live de informare
29.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 28 mai 2020, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că joi, 4 iunie, ora 18.00, se va desfășura o sesiune live de informare, pentru toate persoanele interesate de programul Diploma in English Law and Legal Skills desfășurat la Universitatea din București.

Pentru a primi link-ul de acces la sesiune, puteți transmite datele de contact aici.

***

Joi, 21 mai 2020, Facultatea de Drept a Universității din București a informat că British Law Center din cadrul Universității București primește înscrieri pentru Diploma in English Law & Practical Legal Skills, 2020-2021, potrivit unui comunicat.

Cursanții vor avea posibilitatea să studieze instituții de bază ale dreptului englez (inclusiv drept contractual, răspunderea delictuală și instituția trust) și să își construiască un portofoliu de abilități practice în domeniul juridic (incluzând gestionarea cazurilor, scriere juridică, redactarea de contracte, arta pledoariei și altele).

Cursul se desfășoară la Facultatea de Drept a Universității din București, pe parcursul a 8 prelegeri (fiecare având o durată de aproximativ 4 ore, fără a include activitățile suplimentare, desfășurate pe baze voluntare). Materialele pentru cursuri sunt pregătite de experți în respectivele domenii, inclusiv de personalul didactic al Universității Cambridge și din alte universități de marcă din Marea Britanie. Materialele și cursurile predate sunt disponibile, de asemenea, prin intermediul unei pagini web dedicate cursului. Toate cursurile se desfășoară în limba engleză, într-o prin metode foarte practice și interactive.

Pentru mai multe informații privind cursul sau modalitatea de înscriere, puteți accesa pagina web a BLC (https://www.britishlawcentre.co.uk/bucharest/) sau puteți contacta organizatorii aici.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!







JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]




Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.