Secţiuni » Secţiuni speciale
Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesionişti
BarouriInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatReviste juridiceSistemul judiciarUniversitaria
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Iași. Recomandare privind conjugarea eforturilor avocaților cu cele ale grefierilor în vederea optimizării accesului la dosar, în format electronic
22.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

Marți, 19 mai 2020, Baroul Iași în urma hotărârii adoptate de Consiliul Baroului Iași în ședința ce a avut loc la data de 18 mai 2020, a adresat tuturor avocaților recomandarea ca, în măsura în care există posibilitatea și resursele necesare, aceștia să comunice instanțelor judecătorești cererile și orice alte înscrisuri și în format electronic, PDF, potrivit indicațiilor tehnice ale instanțelor judecătorești, potrivit unui comunicat.

Această recomandare are la origine nu doar susținerea în ansamblu a activității tuturor actanților profesioniști din justiție, ci reprezintă în același timp o contribuție pragmatică pentru a eficientiza consultarea dosarelor în format electronic în condițiile situației excepționale pe care o traversăm și chiar în afara acesteia.

Baroul Iași subliniază caracterul de recomandare al acestei maniere de lucru, făcând apel la discernământul profesional al fiecărui membru al său care păstrează deplina apreciere cu privire la modalitatea în care alege să-și exercite profesia, în condiții de legalitate și deontologie profesională.PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.