« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul Iași. Recomandare privind conjugarea eforturilor avocaților cu cele ale grefierilor în vederea optimizării accesului la dosar, în format electronic
22.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Marți, 19 mai 2020, Baroul Iași în urma hotărârii adoptate de Consiliul Baroului Iași în ședința ce a avut loc la data de 18 mai 2020, a adresat tuturor avocaților recomandarea ca, în măsura în care există posibilitatea și resursele necesare, aceștia să comunice instanțelor judecătorești cererile și orice alte înscrisuri și în format electronic, PDF, potrivit indicațiilor tehnice ale instanțelor judecătorești, potrivit unui comunicat.

Această recomandare are la origine nu doar susținerea în ansamblu a activității tuturor actanților profesioniști din justiție, ci reprezintă în același timp o contribuție pragmatică pentru a eficientiza consultarea dosarelor în format electronic în condițiile situației excepționale pe care o traversăm și chiar în afara acesteia.

Baroul Iași subliniază caracterul de recomandare al acestei maniere de lucru, făcând apel la discernământul profesional al fiecărui membru al său care păstrează deplina apreciere cu privire la modalitatea în care alege să-și exercite profesia, în condiții de legalitate și deontologie profesională.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni: UNBR+INPPA+Barouri, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD