Secţiuni » Selected
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members
PLATINUM+ PLATINUM Signature     

PLATINUM ACADEMIC
GOLD                       

VIDEO STANDARD
BASIC

Profesioniștii dreptului sunt invitați să răspundă la chestionarul Mutual trust in times of crisis of EU values: State of play and possible next steps
22.05.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust

În cadrul proiectului de cercetare Mutual trust in times of crisis of EU values: State of play and possible next steps, realizat de Centrul de Drept Economic Internațional și European (Centre of International and European Economic Law), profesioniștii dreptului sunt invitați să răspundă la un chestionar despre impactul crizei statului de drept în România și Bulgaria, având în vedere recentele modificări legislative cu privire la sistemul judiciar din cele două state.

Chestionarul este adresat profesorilor universitari, judecătorilor, procurorilor, avocaților și altor categorii de practicieni.

Numele respondenților va fi indicat în raportul final. Totuși, persoanelor care doresc să rămână anonime li se va atribui un cod.

Chestionarul poate fi completat până la data de 30 mai 2020 și este disponibil aici.


Aflaţi mai mult despre ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill JURIDICE gratuit pentru studenţi

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi [Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET]
Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.