Secţiuni » Arii de practică » Protective » Mediu
Mediu
CărţiProfesionişti

Proiectul noului Cod Silvic – prima schiță


15 mai 2023 | Antoanela COSTEA

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro
Antoanela Costea

Antoanela Costea

Până pe data de 18 mai 2023 se pot transmite observații și comentarii pe marginea primei schițe a proiectului unui nou Cod silvic, completând chestionarul disponibil aici.

Schița a fost elaborată în cadrul activităților derulate de asocierea formată din Universitatea „Transilvania“ din Brașov, Universitatea „Ștefan cel Mare“ din Suceava și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Silvicultură „Marin Drăcea“, în baza contractului semnat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor având ca obiect servicii de elaborare de studii pentru proiectul noului Cod silvic și al modelului de structurare a legislației subsecvente.

Alte rezultate:
Studiu privind evaluarea legislației intrate în vigoare după anul 2020 sub aspectul îndeplinirii cerințelor din PNRR
Studiu privind contextul actual național și internațional cu privire la reglementarea sectorului silvic

Pagina proiectului de elaborare a studiilor pentru noul Cod silvic se poate accesa aici.

Antoanela Costea

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii