Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale
UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Citeşte mai mult: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Dreptul sportului, SELECTED

Filip & Company asistă Alesonor la încheierea parteneriatului cu Pescariu Sports & Spa

30 septembrie 2022 | JURIDICE.ro

Echipa Filip & Company asistă dezvoltatorul rezidențial Alesonor la încheierea parteneriatului cu Pescariu Sports & Spa pentru dezvoltarea centrului sportiv și zonelor de petrecere a timpului liber din cadrul proiectului Amber Forest, prima suburbie verde din România.

Proiectul se va întinde pe o suprafață de 12.000 mp și va cuprinde la exterior trei terenuri de tenis, două terenuri de padel, o piscină pentru relaxare și o clădire de 2.000 mp care va găzdui o piscină semi-olimpică, un centru spa și o sală de fitness.

“Ne bucurăm de fiecare dată să fim alături de Alesonor în proiecte care construiesc un viitor mai sustenabil și mai bun pentru generațiile viitoare. Sportul este tot mai important, într-o epocă în care sedentarismul muncii de acasă, izolarea și ieșirile rare în natură au devenit un stil de viață. Le mulțumim pentru oportunitatea de a contribui la implementarea acestor proiecte care îmbunătățesc calitatea vieții”, a declarat Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de Drept imobiliar din cadrul Filip & Company.

Sportul și apropierea de natură sunt facilități importante ale noului complex de locuințe dezvoltat de Alesonor. Cu toţii avem nevoie de sport, de mișcare, de îmbunătățirea sănătății noastre. Suntem bucuroși că am avut din nou ocazia să lucrăm alături de echipa Alesonor și le mulțumim pentru încredere”, a declarat Mihaela Ispas, counsel Filip & Company.

Echipa Filip & Company care a asistat în acest proiect a fost coordonată de Ioana Roman (partener) și i-a inclus pe Mihaela Ispas (counsel) și Alexandru Popa (associate).

Filip & Company

Filip & Company este una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializaţi în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocaţii Filip & Company au experienţă elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, imobiliar, concurenţă, finanţări şi piaţă de capital dar şi dreptul muncii, protecția datelor cu caracter personal, protecția consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Arii de practică

Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul sportului
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi

Parteneri arii de practică
Specialişti
Secţiuni   Noutăţi   Servicii      Articole   Jurisprudenţă   Legislaţie      Arii de practică