Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

PRO LEGAL | Iosif și Asociații, cotată în directorul Legal 500 EMEA, între cele mai bune firme de avocatură din România   


16 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Societatea de avocați PRO LEGAL | Iosif și Asociații a fost listată în directorul britanic Legal 500 EMEA, pentru al treilea an consecutiv, în clasamentul celor mai bune firme de avocatură din România din domeniul restructurării și insolvenței.

Ediția 2023 a directorului Legal 500 EMEA reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.

PRO LEGAL | Iosif si Asociatii a fost evidențiată de ghidul britanic, pentru al treilea an consecutiv, în secțiunea „Restructurare și Insolvență” (Tier 2), datorită expertizei deosebite deținută în acest domeniu și a capacității de a gestiona, în mod integrat și eficient, toate aspectele specifice procedurilor de restructurare și de insolvență.

Asociatul coordonator, Iulian Iosif, a fost clasat in vârful ierarhiei profesionale, in categoria „Leading Individuals”, ghidul britanic reținând despre acesta că este „unul dintre cei mai buni avocați din Romania din domeniul insolventei. Foarte pregătit profesional, el este foarte pragmatic și găsește mereu soluții inovatoare.”

În ceea ce privește echipa de avocați a PRO LEGAL | Iosif și Asociații, directorul Legal 500 EMEA evidențiază faptul că aceasta este foarte pregătită profesional și orientată către rezultate și nevoile clienților.

Clasamentul complet al celor mai bune firme de avocatură din România din domeniul insolvenței poate fi accesat aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii