Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Voicu & Filipescu împlinește 21 de ani


10 octombrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Societatea de avocatură Voicu & Filipescu anunță cu plăcere aniversarea a 21 de ani de activitate pe piața avocaturii, adresând mulțumiri clienților, colaboratorilor și profesioniștilor săi pentru întreaga activitate desfășurată pe parcursul anilor și pentru contribuția adusă la dezvoltarea sa.

Firma se mândrește că încă de la înființarea sa în anul 2001, s-a numărat printre cele mai puternice societăți de avocatură de pe piața din România făcând performanță în domeniul asistenței juridice și oferind expertiză valoroasă clienţilor săi în proiecte de amploare pentru mediul de afaceri, la nivel local și regional. Pe parcursul dezvoltării sale, firma a fost implicată în proiecte și tranzacții de renume, asistând la crearea și dezvoltarea unor nume cunoscute pe piața din România, pentru a deveni în timp un adevărat catalizator de afaceri prin furnizarea de servicii cu valoare adăugată clienților și totodată un deschizător de drumuri pe piața avocaturii.

Spectrul consultanței oferite, întregit în timp prin fondarea societăților de practicieni în insolvență, VF Insolvență SPRL și de consultanți fiscali, Voicu & Filipescu Tax Advisers SRL, privește asistarea a peste 1.000 de clienți în tranzacții de fuziuni și achiziții, proiecte imobiliare, financiar-bancare și de achiziții publice, litigii și arbitraje, consultanță corporativă și specializată pe domeniile de activitate implicate de activitatea companiilor.

„Acum mai bine de 21 de ani când am intrat prima dată în contact cu marile firme de avocatură americane și europene, am fost uimit cum pot să afirme vârste de multe zeci de ani de practică respectabilă și de succes, cu merite recunoscute larg și incontestabil. Recunosc că nume notorii de firme internaționale au fost model și etalon pentru mine de la înființarea Voicu & Filipescu, eu însumi facându-mi debutul în cariera de avocat prin colaborări profesionale cu firme originare din Marea Britanie și SUA. 21 de ani pentru Voicu & Filipescu sunt în România o vârstă respectabilă și mă bucur că în acești ani firma a consiliat numeroși clienți din variate industrii în cam toate domenile juridice, a ocupat poziții importante pe podiumuri profesionale și a dobândit o carte de vizită de un înalt standard profesional și uman. Viitorul nu poate fi mai prejos, dimpotrivă.” a declarat Daniel Voicu, partener fondator Voicu & Filipescu.

În prezent, echipa firmei include avocați, consultanți și angajați, experienţa avocaţilor Voicu & Filipescu fiind recunoscută la nivel internaţional de ghiduri legale de renume precum Chambers and Partners, Legal500, IFLR1000. Gama serviciilor si a ariilor de activitate acoperite precum și informații despre profesioniști și expertiză pot fi accesate la https://www.vf.ro/.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică