Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Țuca Zbârcea & Asociații, locuri fruntașe în ediția 2022 a ghidului juridic IFLR1000 și un număr record de avocați recomandați


1 septembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

București, 1 septembrie 2022: Trustul media britanic Euromoney a lansat ediția 2022 a publicației IFLR1000, ghidul celor mai active firme de avocatură cu servicii în domeniile financiar-bancar, piețe de capital, fuziuni și achiziții și dezvoltare de proiecte/PPP și concesiuni. Din România, au fost listate 38 de firme de avocatură și peste 160 de avocați.

Țuca Zbârcea & Asociații este plasată, și în acest an, pe prima poziție în clasamentul final realizat de publicația IFLR1000, în considerarea activității și a performanțelor din ultimele 12 luni în ariile M&A/fuziuni și achiziții; Banking and finance/Drept financiar-bancar; Project Development/dezvoltare de proiecte (PPP, concesiuni etc). De asemenea, Țuca Zbârcea & Asociații ocupă locuri fruntașe și în ceea ce privește serviciile în domeniul Capital Markets/Piețe de Capital, devenind astfel una dintre cele mai bine cotate firme de avocatură din România.

Mai mult, 17 avocați din cadrul firmei au fost apreciați pentru activitatea lor profesională, reprezentând numărul cel mai mare de recomandări individuale din cadrul unei societăți de avocați din România.

IFLR1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel internațional, clasamentele IFLR1000 reprezentând o fină analiză a performanțelor consultanților din domeniul financiar și corporate din peste 120 de jurisdicții.

Clasamentele finale pentru 2022 se regăsesc la linkul: https://www.iflr1000.com/Jurisdiction/Romania/Rankings/196#rankings

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică