Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Avocații de la STOICA & Asociații, implicați într-o importantă tranzacție de M&A


1 septembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Comunicare profesională, Comunicate profesioniști, Fuziuni și achiziții, SELECTED

Echipa STOICA & Asociații, coordonată de Valeriu Stoica (Founding Partner) și formată din avocații Dragoș Bogdan (Senior Partner), Daniel Aragea (Partner), Bogdan Popescu (Partner), Andrei Buga (Partner), Marius Chelaru (Managing Associate), Ana Maria Teodorescu (Associate), Angelica Alecu (Associate) și Laurențiu Mihai (Junior Lawyer) a acordat asistență juridică fondului privat de investiții din Republica Cehă, Emma Capital, în achiziția unei participații majoritare în cadrul grupului Get’s Bet, unul dintre cei mai importanți operatori români din domeniul jocurilor de noroc și pariurilor sportive.

Echipa de avocați de la STOICA & Asociații a realizat operațiuni de legal due dilligence, a asigurat asistență juridică pentru pentru structurarea, negocierea și implementarea tranzacției, precum și cu privire la obținerea din partea Consiliului Concurenței a aprobării operațiunii de concentrare economică.

Fondatorii Get’s Bet au fost asistați în această tranzacție de Băncilă Diaconu și Asociații SPRL (consultanță juridică), EY România (consultanță fiscală), Laurențiu Ispir și Lucian Streche (consultanță financiară și M&A), iar Emma Capital a fost asistată și de EY România (consultanță financiară și fiscală).

Constituită în anul 1995, Societatea Civilă de Avocați STOICA & Asociații a câștigat recunoaștere națională şi internațională în lumea dreptului şi a mediului de afaceri, prin întreaga sa activitate de asistență juridică şi de reprezentare a unui portofoliu vast de clienți. De la înființare și până în prezent, avocații din cadrul STOICA & Asociații au făcut dovada că sunt o echipă puternică, întemeiată pe respectarea principiilor sale: Fidelitas, Integritas, Fortitudo. STOICA & Asociații a dobândit o excelentă reputație națională şi internațională. Performanțele sale profesionale sunt recunoscute ca atare în cele mai importante ghiduri juridice: Chambers Europe, Legal 500, WTR 1000, IAM Patent 1000.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică