Secţiuni » Avocaţi
Avocaţi (UNBR, INPPA şi barouri)

Avocații care candidează pentru funcția de Decan la Baroul Dâmbovița. UPDATE: Noua conducere


30 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE gratuit pentru studenti

Secţiuni: Avocați, Flux informații

În urma alegerilor ce s-au desfășurat în cadrul Adunării Generale a avocaților Baroului Dâmbovița, convocată în data de 20 mai 2023, precum și în cel al ședinței noului Consiliu al Baroului, ce a avut loc ieri, 29 mai a.c. – care a ales Prodecanul –, a rezultat următoarea componență a noii conduceri a Baroului Dâmbovița:

Decan: Marian-Ion Sitaru

Prodecan: Cornel Boboacă

Consilieri: Valerica Bucur, Aurel Despa, Gabriela Diaconescu, Nicolae-Valentin Ene, Sorin Gogeanu, Livia Mocanu, Nicolae Pană, Georgeta Păcurețu, Anda Pulbere.

* Mulțumim pentru imaginile de mai sus, de la Adunarea Generală electivă a Baroului Dâmbovița, domnului avocat Vladimir Țunți Ștefănescu, autorul acestora.

În foto 1: prezidiul Adunării, din care au făcut parte, în ordine, avocații Carmen Andrei, Augustin Răducanu, Florea Ungureanu – Decanul de vârstă al Baroului, care a condus ședința –, Gheorghe Parghel și Alina Cercel; la microfonul din sală, av. Nicolae Pană, Prodecan al Baroului în mandatul precedent.

***

18 mai 2023: Baroul Dâmbovița organizează alegeri pentru funcțiile de Decan și membru al Consiliului Baroului la data de 20 mai 2023, ora 9:30, la Casa Studenților din Micro VI, Municipiul Târgoviște.

Pentru funcția de Decan și-au depus candidatura următorii avocați:
– Cornel Boboacă
– Nicolae Pană
– Marian-Ion Sitaru.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică