« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare ref. plata onorariilor din oficii
02.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Marți, 2 iunie 2020, av. dr. Ion Dragne, Decanul Baroului Bucureşti, a informat avocații interesați că au fost alocate de către:
– Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucuresti fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna ianuarie-februarie 2020, parțial martie 2020;
– D.I.I.C.O.T. fonduri necesare plăţii onorariilor avocaţilor care prestează asistenţă judiciară din oficiu la organele de urmărire penală pentru luna martie, aprilie 2020.

Avocaţii îndreptăţiţi la plata onorariilor sunt invitați să se informeze telefonic (021.311.22.93;  021.311.03.65 -interval orar 08.00-14.00), electronic (e-mail: daniela.panaitescu@baroul-bucuresti.ro) sau personal, la sediul Baroului Bucureşti, începând cu data de 02.06.2020, cu privire la  sumele ce urmeaza a fi incasate.

Transmiterea facturii se poata face și electronic, în vederea virării onorariilor cuvenite în contul deschis pentru forma de exercitare a profesiei.

De asemenea, pentru avocații care doresc să ridice sumele în numerar de la casierie, programarea se poate face telefonic ori pe e-mail.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.