« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Casa de Asigurări a Avocaților din România. Indemnizația acordată în baza OUG nr. 32/2020 nu este venit din profesie, ci este un ajutor acordat de stat, nefiind un venit care să intre sub incidența asigurării în sistemul C.A.A.
03.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Marți, 2 iunie 2020, Baroul Timiș a informat că vineri, 29 mai 2020, în ședința C.A.A. a fost analizată situația indemnizațiilor primite de avocați de la Statul Român în baza O.U.G. nr. 32/2020 cu modificările ulterioare, Consiliul de Administrație al C.A.A. constatând că indemnizația acordată nu este venit din profesie, ci este un ajutor acordat de stat, nefiind un venit care să intre sub incidența asigurării în sistemul C.A.A. conform art. 19 alin. (2) din Legea nr. 72/2016, potrivit unui comunicat.

Pentru aceste motive, pentru veniturile reprezentând indemnizația acordată conform O.U.G. nr. 32/2020 cu modificările ulterioare avocații nu pot achita contribuții de asigurări sociale în sistemul C.A.A. în baza Legii nr. 72/2016.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.