Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Abordări practice în jurisprudența civilă și penală actuală / 27 mai 2023, Aula Magna a Universității Dunărea de Jos din Galați


19 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

La data de 27 mai 2023, Baroul Galați, în parteneriat cu Uniunea Naționala a Barourilor din România, Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților – Centrul Teritorial Galați și Facultatea de Drept și Științe Administrative din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, va organiza conferința profesională cu tema Abordări practice în jurisprudența civilă și penală actuală.

Evenimentul se va desfășura în Aula Magna a Universității „Dunărea de Jos” din Galați, situată pe str. Domnească nr. 111 (în incinta Facultății de Mecanică), începând cu orele 9:30.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică