« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Cătălin Predoiu: Pregătim primele măsuri pentru digitalizare
05.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Vineri, 5 iunie 2020, Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției, a condus ședința Colegiului Ministerului Justiției, potrivit unui comunicat.

Cătălin Predoiu a cerut ca directorii să se implice în aplicarea măsurilor de protecție sanitară de către toți angajații ministerului. Directorii din minister își vor asuma sarcinile de coordonare inclusiv din perspectiva acestor măsuri. Directorii au primit instrucțiuni clare din partea ministrului pentru a sta de vorbă cu angajații pentru a menține o cultură a protecției.

Ministrul a cerut ridicarea performanței manageriale la nivelul fiecărei direcții, a cerut directorilor să își asume evaluarea fiecărui angajat din subordine, să își asume decizii și să debirocratizeze activitatea direcțiilor.

Cătălin Predoiu„Directorii ministerului să fie mai exigenți în privința managementului. Am lansat un program de debirocratizare, inclusiv prin asumarea responsabilității deciziilor la nivel de directori. Pregătim primele măsuri pentru digitalizare. E nevoie de mai multă comunicare privind activitatea direcțiilor. Publicul nu are o imagine clară privind specificul activității MJ. Sunt chiar și parlamentari care nu știu ce atribuții și puteri avem sau nu avem. E datoria noastră să informăm cetățenii cu privire la atribuțiile ministerului. E nevoie de un efort suplimentar de informare din partea MJ, care să depășească temele consacrate mediatic și să ajungă până la agenda tehnică sectorială, eliminând orice confuzie între activitatea ministerului și cea a departamentelor juridice ale altor ministere, ale instanțelor și parchetelor. Directorii din minister și departamentul de comunicare se vor implica în acest efort.”

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: Sistemul judiciar, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD