Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Drept penal
Drept penal
DezbateriCărţiProfesionişti

Poliția Română organizează Săptămâna Prevenirii Criminalităţii


22 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Îîn perioada 22-26 mai 2023, Poliţia Română, prin Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii, organizează o nouă ediţie a evenimentului „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, potrivit unui comunicat.

Dacă vreți să aflați cum puteți preveni să deveniți victima unei infracțiuni sau care sunt soluțiile la problemele pe care le întâmpinați, dacă vreți să discutați despre consecințele care decurg din comiterea de infracțiuni și care este limita dintre legal și ilegal, participați la activitățile organizate de specialiștii în prevenirea criminalității din județul sau orașul dumneavoastră.

Obiectivul acestor acțiuni este informarea cetățenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecție, precum și prezentarea urmărilor ce decurg din comiterea de infracțiuni.

Specialiștii în prevenirea criminalității vor organiza, la nivel național, activități în spații publice, structurate pe domenii de prevenire, selectate în baza priorităților de acțiune ale Poliției Române pentru anul 2023, în colaborare cu parteneri instituționali.

Vor fi abordate teme precum violența domestică, prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului, disparițiile de minori, siguranța copiilor, precum și siguranța în mediul online.

Astfel, la data de 22 mai, vor fi desfășurate activități privind siguranța copiilor, la data de 23 mai privind siguranța online și la data de 24 mai privind prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului.

Totodată, la data de 25 mai, polițiștii vor efectua, alături de partenerii instituționali, activități privind prevenirea disparițiilor de minori/plecărilor voluntare de acasă, iar la data de 26 mai privind prevenirea violenței domestice.”, se arată în comunicat.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică