Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Firon Bar-Nir obţine o nouă victorie în materia măsurilor asigurătorii


19 septembrie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Firon Bar-Nir a obţinut în favoarea clientului său o soluţie prin care instanţa de judecată a înfiinţat sechestrul şi poprirea asiguratorie asupra bunurilor mobile şi imobile urmăribile ale debitorului, a titlurilor de valoare sau a altor bunuri mobile incorporabile urmăribile datorate de terţi debitorului, până la concurenţa sumei de 1.000.000 de lei.

Cererea de înfiinţare a măsurilor asiguratorii a fost întemeiată pe dispoziţiile art. 953 alin. (1) şi (3) din C. proc. civ., întrucât subantreprenorul:

• nu a respectat termenul de finalizare al lucrării, determinând antreprenorul să iniţieze un proces pentru repararea prejudiciului suferit

• nu a asigurat garanţiile pe care şi le-a asumat faţă de antreprenor prin contractul de subantrepriză

• a încercat să se sustragă de la urmărire/să îşi ascundă averea.

Acest mandat a fost gestionat de Cosmin Şovar, Senior Associate.

Firon Bar-Nir a construit de-a lungul anilor un departament de litigii și insolvență cu o arie de practică și o experiență vastă în asistența și reprezentarea antreprenorilor și dezvoltatorilor naționali şi internaționali, precum și a autorităților și instituțiilor publice.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii