« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

Deloitte România își consolidează echipa de management prin numirea a trei noi parteneri
10.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Deloitte România își consolidează echipa de management prin promovarea Ralucăi Bâldea și a lui Bogdan Barbu pe poziția de Parteneri Servicii Fiscale și a Siminei Mut pe rolul de Partener în cadrul Reff & Asociații, societatea de avocați care reprezintă rețeaua globală Deloitte Legal în România.

Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România și Moldova: „Preluarea rolului de partener este probabil cea mai importantă reușită a unei cariere în servicii profesionale și de aceea sunt foarte mândru de colegii mei care tocmai au fost promovați. Ei au avut o contribuție personală semnificativă la construirea unei părți a businessului nostru prin angajamentul lor total față de clienții și față de colegii noștri, sprijinindu-i și pe unii, și pe ceilalți să se dezvolte și să exceleze. Privesc promovarea colegilor mei ca pe un cadou pe care ni-l facem cu ocazia aniversării a 175 de ani de existență a Deloitte, cea mai veche firmă de servicii profesionale din lume.”

Raluca Bâldea, care a devenit acum Partener Servicii Fiscale în cadrul departamentului de Taxe Indirecte al Deloitte România, are 13 ani de experiență în domeniul fiscal. Ea s-a alăturat Deloitte în 2013 și, de atunci, s-a specializat în TVA. Oferind consultanță în chestiuni sofisticate de TVA pentru companii din toate domeniile, Raluca s-a concentrat în ultimii ani pe sectoarele producție, imobiliar și energie. În plus, din 2018 a preluat rolul de coordonator al echipei de consultanți în domeniul taxelor vamale și al accizelor, iar în 2019 a devenit coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Timișoara. Raluca este membru al Camerei Consultanților Fiscali din România, expert fiscal înregistrat la instanțele de judecată naționale și are un Executive MBA de la Universitatea din Viena.

Bogdan Barbu, promovat Partener Servicii Fiscale, este specializat în prețuri de transfer și fiscalitate internaționalăși este liderul grupului de servicii de consultanță dedicat sectorului produselor industriale din cadrul Deloitte România. El s-a alăturat Deloitte după ce a absolvit studiile universitare, în 2008, fiind implicat în numeroase proiecte de consultanță fiscală și procese de soluționare a disputelor, cu predilecție în domeniul prețurilor de transfer, lucrând cu companii românești și multinaționale din toate domeniile, în special din sectorul produselor industriale și de consum. Din 2019, este și coordonatorul Departamentului de Taxe din cadrul biroului regional al Deloitte din Cluj-Napoca. Bogdan este licențiat în afaceri internaționale și are un master în același domeniu. De asemenea, deține un Certificat în Prețuri de Transfer emis de Chartered Institute of Taxation din Londra și este consultant fiscal autorizat, membru al Camerei Consultanților Fiscali din România.

Simina Mut este acum Partener în cadrul Reff & Asociații și coordonează pentru Europa Centrală echipele de consultanță în management juridic și de Legal Managed Services, al căror rol este să sprijine departamentele juridice în demersul de transformare digitală, de îmbunătățire a eficienței prin utilizarea soluțiilor tehnologice și prin optimizarea proceselor. Simina continuă să conducă și Centrul Global de Excelență Deloitte Legal, o echipă globală aflată la București care oferă soluții atât pentru clienții, cât și pentru profesioniștii Deloitte din toată lumea, printre care se numără soluțiile create în cadrul parteneriatului cu UiPath. Simina este un avocat experimentat în tranzacții bancare și a coordonat implementarea la nivel global a unor proiecte inovatoare pentru rețeaua Deloitte Legal, în domenii precum excelență operațională, design de modele operaționale, centralizarea serviciilor, soluții tehnologice dedicate domeniul juridic și strategie digitală. Ea s-a alăturat Deloitte când era absolventă. A studiat drept internațional și comparat în Cluj-Napoca, Paris și Geneva și deține certificări în drept comparat și transnațional.

Deloitte furnizează la nivel global servicii de audit, consultanță, servicii juridice, consultanță financiară și managementul riscului, servicii de consultanță fiscală și alte servicii adiacente către clienți din sectorul public și privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente în topul Fortune Global 500® sunt clienți Deloitte, prin intermediul rețelei sale globale de firme membre care activează în peste 150 de țări și teritorii, oferind resurse internaționale, perspective locale și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a aborda provocări de business complexe. Obiectivul Deloitte este să creeze un impact vizibil în societate cu ajutorul celor peste 312.000 de profesioniști ai săi.

Deloitte România este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din țara noastră și oferă, în cooperare cu Reff & Asociații | Deloitte Legal România, servicii de audit, de consultanță fiscală, servicii juridice, de consultanță în management și consultanță financiară, servicii de managementul riscului, soluții de servicii și consultanță în tehnologie, precum și alte servicii adiacente, prin intermediul a peste 1.700 de profesioniști.

:: English version

Cuvinte cheie: , , , , ,
Secţiuni: SELECTED TOP LEGAL, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD