« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Selecție avocați pentru includerea în lista de recomandare a Programului de Prevenire a Abuzurilor Domestice
11.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Miercuri, 10 iunie 2020, Baroul București a informat avocații interesați cu privire la solicitarea primită din partea Programului de Prevenire a Abuzurilor Domestice, din cadrul grupului Bancii Mondiale, în vederea întocmirii unei liste de resurse legislative, de avocați și de ONG-uri, care pot oferi consultanță și asistență juridică famillilor care sunt afectate de violența în familie, în cele 140 de birouri pe care le deține la nivel internațional, potrivit unui comunicat.

Sunt așteptați să își manifeste interesul avocați specializați în dreptul familiei, care cunosc legislația din domeniul violenței în familie și din domeniul migrației, cunoscători de limba engleză.

Avocații care vor fi selectați și care vor incluși în lista de recomandare a Programului de Prevenire a Abuzurilor Domestice vor oferi consultanță juridică și reprezentare legală familiilor la nivel local, dar și internațional.

Avocații interesați pot trimite CV însoțit de scrisoare de intenție pe adresa de email diana.stoica@baroul-bucuresti.ro până la data de 17 iunie 2020.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.