« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Jud. Viorica Elena Coroiu s-a stins
11.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Joi, 11 iunie 2020, colectivul Curţii de Apel Alba Iulia şi-a exprimat regretul şi tristeţea la trecerea prematură în nefiinţă a judecătorului Viorica Elena Coroiu şi transmite condoleanţe familiei îndurerate, potrivit unui comunicat.

Născută la 16 noiembrie 1963 în Câmpeni, a absolvit cu nota maximă Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Babeş Bolyai Cluj Napoca iar după ce a profesat ca avocat în orașul natal (1986-1990), din anul 1990 şi-a început cariera de judecător la Judecătoria Câmpeni iar în perioada 2002-2006 a deținut funcția de președinte al Judecătoriei Câmpeni.

După o carieră de aproape 30 de ani, din care 25 de ani doar în funcția de judecător, magistratul Viorica Elena Coroiu s-a pensionat începând cu 1 ianuarie 2015, dar a rămas în memoria tuturor prin devotamentul, profesionalismul și pasiunea dovedită în muncă pe parcursul întregii activități, dedicată integral actului de justiție și comunității în care s-a născut.

Odihnească-se în pace!

Cuvinte cheie: , , ,
Secţiuni: Sistemul judiciar, _CONTENT | Toate secţiunile
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD