Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

Simulare gratuită a examenelor de admitere în profesiile juridice pe lexterra.ro


4 august 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Lexterra.ro organizează simularea gratuită a examenelor de admitere în profesiile juridice, duminică, 7 august, de la orele 11:00.

Aflată deja la a treia ediție, simularea oferă participanților posibilitatea de a susține un examen cu același număr de întrebări precum cel aferent examenelor oficiale, cu grile elaborate de cadre didactice universitare și practicieni ai dreptului, în aceeași manieră și din materia și bibliografia anunțate pentru examenele de admitere la Barou sau INM. Mai mult decât atât, pentru cei care se pregătesc atât pentru examenul de Barou, cât și pentru examenul de admitere la INM, lexterra.ro a pregătit o simulare mixtă, cu 120 de întrebări, care include atât materia de la OEPA, cât și materia suplimentară de la INM (e.g. întrebări din Dreptul Familiei).

Avantajul principal al simulării îl reprezintă însă faptul că, la finalul examenului, utilizatorii au acces la explicațiile complete ale fiecărei grile rezolvate. Astfel, participanții vor ști unde se situează și pe ce trebuie să se axeze în pregătirea lor, dar vor avea și ocazia de a asimila noi explicații și raționamente, care dovedi a fi extrem de utile pentru examenul final.

Participarea este complet GRATUITA, fiind necesară doar înscrierea prealabilă la simulare pe lexterra.ro.

Lexterra.ro este prima platformă online de pregătire pentru examenele de admitere în profesiile juridice, oferind acces la grile elaborate și explicate de către cadre didactice universitare și profesioniști ai dreptului, statistici personalizate, simulări săptămânale de examen și sesiuni live de pregătire. Platforma a fost concepută pentru a veni în sprijinul candidaților care se pregătesc de examenele de admitere în profesie, oferindu-le întregul suport necesar pentru învățarea și înțelegerea eficientă a Dreptului.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii