Secţiuni » Comunicare profesională » Comunicate profesionişti
Comunicate profesionişti
Publicare comunicate şi informări profesionale

act Botezatu Estrade Partners a asistat Louis Delhaize în procesul de vânzare și închiriere a centrului comercial din Cluj către Studium Green, un dezvoltator imobiliar de top din România


28 iunie 2022 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

act Botezatu Estrade Partners a asistat grupul belgian Louis Delhaize într-o altă tranzacție imobiliară M&A de top – vânzarea și închirierea centrului comercial din Cluj, ancorat de Cora, către unul dintre cei mai importanți dezvoltatori imobiliari din România, Studium Green.

Echipa de avocați a fost condusă de Laura Estrade, partener și coordonator al practicii de M&A, și Mihaela Poșircă, partener si coordonator al practicii de Real Estate, care au lucrat împreună cu avocații Iustina Sima și Andrei Mureșan, ambii deținând funcția de Counsel în cadrul firmei.

act Botezatu Estrade Partners a acordat asistență în toate fazele tranzacției, inclusiv în ceea ce privește crearea Data Room-ului, structurarea tranzacției, redactarea și negocierea documentației contractuale constând în principal în acordul de transfer de acțiuni și în redactarea contractul de închiriere pe termen lung pentru spațiile existente ale hipermarketului.

“Mulțumim încă o dată Mihaelei, Laurei și echipei act, cu mențiuni speciale pentru Iustina și Andrei, bineînțeles. Este întotdeauna minunat să îi ai alături, știind că tranzacțiile sunt cu siguranță gestionate impecabil. Ne bucurăm să încheiem acest capitol imobiliar după ce în decembrie anul trecut am vândut 6 hipermarketuri către Supernova, și acum Cluj către acest dezvoltator imobiliar de top, Studium Green. Această tranzacție va oferi multe reamenajări în viitorul apropiat, de retail și utilizare mixtă, și va fi cu siguranță benefică pentru Cora în calitate de chiriaș.”Josselin Granier, Head of Real Estate, Louis Delhaize Group.

Studium Green a fost asistat de către Reff & Associații, societatea de avocați membră a rețelei globale Deloitte Legal.

Despre act Botezatu Estrade Partners

act Botezatu Estrade Partners este biroul din România al act legal, o alianță puternică cu 300 de avocați în 9 birouri situate în cele mai importante piețe din Europa continentală.

act legal funcționează ca un one-stop-shop, oferind întreaga gamă de servicii juridice cross-border companiilor și investitorilor ce intenționează să intre pe piețele Europei continentale sau sunt deja prezenți în regiune.

Pentru mai multe informații despre activitatea firmei, puteți urmări pagina de LinkedIn.

:: English version

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii