« Flux noutăţi
Selected Top LegalVideo
JurisprudenţăCEDOCJUECCRÎCCJJurisprudenţa curentă ÎCCJDezlegarea unor chestiuni de dreptRILCurţi de apelTribunaleJudecătorii
Noutăţi legislativeProiecte legislativeMOF - Monitorul Oficial al RomânieiJOUE - Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Selected Top Legal
CorporatePlatinum members

UNBR ref. proiectul avocatului specializat
15.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Vineri, 12 iunie 2020, Comisia Permanentă a Uniunii Naţionale a Barourilor din România a luat act de propunerile prezentate cu privire la proiectul avocatului specializat, l-a analizat, a apreciat că este necesar profesiei și l-a aprobat în principiu, urmând ca, până la data de 1 iulie 2020, membrii Comisiei Permanente să facă și alte propuneri și observații, ce vor fi centralizate și analizate la viitoarea ședință, când se va finaliza o formă agreată de Comisia Permanentă, ce va fi pusă în discuția membrii Consiliului.

În ce privește proiectul privind punerea la dispoziția avocaților a instrumentelor moderne de promovare a serviciilor avocațiale și punere în contact cu potențialii clienți, Comisia Permanentă a analizat propunerea, l-a considerat util profesiei și a decis aprobarea sa în principiu. De asemenea, s-a decis ca, până la data de 1 iulie 2020, membrii Comisiei Permanente să facă și propuneri și observații, ce vor fi centralizate și analizate la viitoarea ședință, când se va finaliza o formă agreată de Comisia Permanentă, ce va fi pusă în discuția membrii Consiliului.

Comisia Permanentă a apreciat că, în principiu, cele două proiecte au caracter complementar.

:: Minuta (pct. 7)

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.