« Secţiuni
Selected
CorporatePlatinum members

Octavian Popescu – desemnat Avocatul Anului în România la Gala Premiilor Benchmark Litigation 2020
15.06.2020 | JURIDICE.ro

Drept Timisoara
Secţiuni: Content, Selected | Toate secţiunile

Cuvinte cheie: , , ,
JURIDICE - In Law We Trust

Octavian POPESCU, Partener POPESCU & ASOCIAȚII, a primit premiul Avocatul Anului în România de la prestigiosul director juridic internațional Benchmark Litigation, la Gala Premiilor Benchmark Litigation, editia 2020. Este cea mai înaltă distincție pe care o poate primi un avocat din România, mai ales pentru că este acordată de o publicație renumită pentru analiza riguroasă și obiectivă a pieței locale și internaționale de avocatură.

Benchmark Litigation este ghidul celor mai bune firme și avocați de litigii la nivel mondial care premiază excelența în domeniu și a litigiilor ce se desfășoară pe piața europeană într-o gamă largă de practici de soluționare a disputelor.

Octavian POPESCU: “Mă bucură și mă onorează să primesc distincția exclusivă în România de la un director juridic precum Benchmark Litigation. Sunt mândru și recunoscător tuturor partenerilor și clienților care cred în mine, în capabilitățile echipei și în munca noastră, fapt care ne motivează în fiecare zi să ne străduim mai mult pentru a livra cele mai bune rezultate, dar și colegilor avocați care m-au recomandat. Premiul este de fapt al echipei extraordinare de litiganți pe care o am alături, care a muncit foarte mult pentru a face din POPESCU & ASOCIAȚII una dintre cele mai recunoscute firme de avocatură din România. Le transmit cele mai bune și sincere gânduri și mulțumiri pentru efortul și energia de care dau dovadă, de la colaboratori până la parteneri.”

Potrivit Benchmark Litigation, Octavian este “foarte apreciat de colegi și avocați”, fiind recomandat pentru activitatea sa în dreptul penal al afacerilor și al fraudei financiare. Clienții îl recomandă pentru că “este unul dintre puținii avocați din România care combină în mod extraordinar abilitățile de instanță cu o cunoaștere aprofundată a problemelor juridice, atât din perspectiva litigiilor comerciale cât și al dreptului penal al afacerilor, având o experiență extraordinară în domeniu.”

POPESCU & ASOCIAȚII este societatea de avocatură fondată la începutul anului 2019 de Octavian POPESCU, avocat cu experiență de peste 16 ani pe piața avocaturii de business din România, ce pune la dispoziția clienților premium servicii integrate de excepție, atât în România cât și peste hotare, în toate ariile de practică relevante și în mod special, în industriile de interes pentru jucătorii economici activi.

Înființată ca societate full-service, POPESCU & ASOCIAȚII și avocații săi au reușit în numai 1 an de la înființare să fie incluși în elita avocaturii de business din România în arii precum Corporate/Fuziuni și Achiziții, Litigii, Parteneriate Public-Privat și Achiziții Publice, Restructurare și Insolvență, Taxe și Dreptul Penal al Afacerilor, în baza capabilităților extraordinare în sectorul juridic, recunoașteri acordate de toate prestigioasele directoare juridice precum Chambers & Partners, IFLR 1000, Benchmark Litigation și Legal 500 EMEA, edițiile 2020.

Societatea de avocatură a fost inclusă pe lista scurtă de către Benchmark Litigation Europe pentru Firma de Avocatură a Anului în Litigii, la ediția 2020 a Premiilor Benchmark Litigation și de către Europa Property, publicația specializată în sectorul imobiliar comercial din Europa Centrală și de Sud-Est, la categoria Firma de Avocatură a Anului în România în Imobiliare în cadrul Premiilor SEE Real Estate, ediția a 15-a.

POPESCU & ASOCIAȚII a primit, de asemenea, premiul pentru Cea mai Bună Firmă de Avocatură în Litigii din România și a fost recunoscută printre Cele mai bune Firme de Drept Penal al Afacerilor din România, în baza experienței extraordinare și a recunoașterii venite din partea mediului juridic din România, la Gala Premiilor Avocaturii din România, 2019.

 

 
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill
VIDEO
Codul muncii

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.