Secţiuni » Top Legal
Top Legal
Publicare
Banner BA-01
Servicii JURIDICE.ro
Banner BA-02
Comunicare profesională Drept civil Fuziuni și achiziții SELECTED Top Legal

NNDKP asistă Staffbase în legătură cu achiziția dirico

16 iunie 2022 | JURIDICE.ro

NNDKP a făcut parte din echipa internațională de avocați coordonată de firma de avocatură Luther care a asistat Staffbase, lider în furnizarea de platforme de gestionare a comunicării cu angajații, în legătură cu achiziția pachetului majoritar de acțiuni în compania 247GRAD Labs GmbH și achiziția entității Dirico din România. Staffbase își extinde astfel portofoliul cu platforma de colaborare dirico.

Ca urmare a tranzacției care a presupus preluarea a peste 150 de clienți și 60 de angajați, dirico urmează să fie integrată în platforma Staffbase, dar va continua să fie disponibilă și ca produs de sine stătător. Prin integrarea soluției dirico de planificare, Staffbase va crea o soluție completă de comunicare internă și externă pentru echipe.

NNDKP a acordat asistență în legătură cu aspectele de drept românesc legate de achiziția entității Dirico din România, inclusiv în procesul de due diligence și în pregătirea contractelor de vânzare-cumpărare.

Echipa NNDKP implicată în această tranzacție a fost condusă de Ciprian Păun, Partener și unul dintre coordonatorii biroului NNDKP Cluj-Napoca, care i-a avut alături pe Bianca Chirilă (Asociat Senior), Diana Feldrihan (Asociat Senior), Ștefania Vecerdea (Asociat Senior) și Ovidiu Sterian (Asociat).

„Suntem încântați că am avut ocazia de a colabora cu Luther pentru a oferi consultanță juridică companiei Staffbase în legătură cu extinderea portofoliului de produse, în linie cu planul său de dezvoltare strategică, și așteptăm cu interes evoluția sa ulterioară. Doresc să mulțumesc echipelor clientului nostru pentru încrederea acordată, precum și colegilor mei pentru contribuția valoroasă la finalizarea cu succes a acestei tranzacții transfrontaliere”, a declarat Ciprian Păun.

Echipa NNDKP Cluj-Napoca reunește 14 profesioniști experimentați care oferă consultanță juridică și fiscală integrată clienților cu activitate în Cluj-Napoca și regiunile învecinate. Echipa noastră are o experiență vastă în arii de practică diverse și a fost implicată într-o gamă largă de proiecte, de la consiliere privind activitatea curentă a clienților la tranzacții de fuziuni și achiziții și litigii. Având o pregătire multidisciplinară, echipa noastră locală oferă o cunoaștere aprofundată a mediului de afaceri local și o abordare creativă a fiecărui proiect, oferind consultanță clienților în vederea atingerii obiectivelor comerciale.

Despre NNDKP

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (”NNDKP”) este promotor al avocaturii de afaceri în România de peste 30 de ani, fiind recunoscută ca un pionier al pieței de profil locale.

NNDKP oferă servicii de avocatură și consultanță fiscală complete companiilor active în diverse sectoare ale industriei. De-a lungul celor peste trei decenii de activitate, avocații NNDKP au oferit asistență juridică și reprezentare în tranzacții și proiecte reper pentru evoluția comunității de afaceri din România, inclusiv în domenii inovatoare, considerate încă de nișă și care au implicat atât companii internaționale, cât și antreprenori locali.

Firma reprezintă România în unele dintre cele mai importante asociații profesionale la nivel internațional – Lex Mundi, World Services Group, International Attorneys Club – şi este membru fondator al SEE Legal. NNDKP este clasată în mod constant pe primele poziţii în toate ariile de practică de către Chambers & Partners, Legal500 şi IFLR1000.

NNDKP este de șase ori câștigătoarea prestigiosului premiu „Firma de avocatură a anului în România” la gala premiilor Chambers Europe, care i-a fost acordat în anii 2022, 2021, 2017, 2013, 2012 și 2009.

:: English version

Citeşte mai mult despre , , , ! Pentru condiţiile de publicare pe JURIDICE.ro detalii aici.
Urmăriţi JURIDICE.ro şi pe LinkedIn LinkedIn JURIDICE.ro WhatsApp WhatsApp Channel JURIDICE Threads Threads JURIDICE Google News Google News JURIDICE

(P) JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill.

 
Homepage J JURIDICE   Cariere   Evenimente   Dezbateri   Profesionişti   Lawyers Week   Video
 
Drepturile omului
Energie
Fiscalitate
Fuziuni & Achiziţii
Gambling
Health & Pharma
Infrastructură
Insolvenţă
Malpraxis medical
Media & publicitate
Mediere
Piaţa de capital
Procedură civilă
Procedură penală
Proprietate intelectuală
Protecţia animalelor
Protecţia consumatorilor
Protecţia mediului
Sustenabilitate
Recuperare creanţe
Sustenabilitate
Telecom
Transporturi
Drept maritim
Parteneri ⁞ 
Specialişti
Arii de practică
Business ⁞ 
Litigation ⁞ 
Protective
Achiziţii publice
Afaceri transfrontaliere
Arbitraj
Asigurări
Banking
Concurenţă
Construcţii
Contencios administrativ
Contravenţii
Corporate
Cyberlaw
Cybersecurity
Data protection
Drept civil
Drept comercial
Drept constituţional
Drept penal
Dreptul penal al afacerilor
Dreptul familiei
Dreptul muncii
Dreptul Uniunii Europene
Dreptul sportului
Articole
Essentials
Interviuri
Opinii
Revista de note şi studii juridice ISSN
Note de studiu ⁞ 
Studii
Revista revistelor
Autori ⁞ 
Publicare articole
Jurisprudenţă
Curtea Europeană a Drepturilor Omului
Curtea de Justiţie a Uniunii Europene
Curtea Constituţională a României
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
Dezlegarea unor chestiuni de drept
Recurs în interesul legii
Jurisprudenţă curentă ÎCCJ
Curţi de apel
Tribunale
Judecătorii
Legislaţie
Proiecte legislative
Monitorul Oficial al României
Jurnalul Oficial al Uniunii Europene
Flux noutăţi
Selected
Comunicate
Avocaţi
Executori
Notari
Sistemul judiciar
Studenţi
RSS ⁞ 
Publicare comunicate
Proiecte speciale
Cărţi
Condoleanţe
Covid-19 Legal React
Creepy cases
Life
Poezii
Povestim cărţi
Poveşti juridice
Războiul din Ucraina
Wisdom stories
Women in Law

Servicii J JURIDICE   Membership   Catalog   Recrutare   Talent Search   Comunicare   Documentare   Evenimente   Website   Logo   Foto   Video   Partnership