« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Executori judecătoreşti
Official partner: Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti din România
Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti
JURIDICE

UNEJ. 30 de executori judecătorești au depus jurământul
16.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Luni, 15 iunie 2020, Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești a informat că 30 de executori judecătorești au depus jurământul, în fața secretarului de stat în Ministerul Justiției, Lidia Barac și a vicepreședinteluiUNEJ, executorul judecătoresc Dragoș-Theodor Ivanovici, potrivit unui comunicat.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, ceremonia depunerii jurământului s-a desfășurat în trei serii. Primele două serii au fost compuse din executorii judecătorești stagiari care au promovat examenul de definitivat ce a avut loc în data de 12 martie 2020 (21 de executori judecătoreşti), iar ultima serie a fost formată din executorii judecătorești numiți în baza art. 15 lit. g) teza a II-a din Legea nr. 188/2000 privind executorii judecătorești, republicată, cu modificările și completările ulterioare (9 executori judecătoreşti).

UNEJ îi felicită pe executorii judecătorești care au depus astăzi jurământul și le urează mult succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul profesiei!

 
Secţiuni: Content, Executori judecătorești | Toate secţiunile
Cuvinte cheie: , , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus
Gratuit pentru studenţi
Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează SmartBill

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD