Secţiuni » Arii de practică » Litigation » Contencios administrativ
Contencios administrativ
DezbateriCărţiProfesionişti

Ludovic Orban a depus plângere penală împotriva prim-ministrului și membrilor Guvernului pentru refuzul de a organiza alegeri locale parțiale


26 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
JURIDICE by Night

Vineri, 26 mai 2023, Ludovic Orban, fostul Prim-ministrul României, a publicat pe rețelele de socializare următorul mesaj: „Am depus astăzi plângere penală împotriva prim-ministrului și a membrilor Guvernului pentru refuzul de a organiza alegeri locale parțiale.
Am somat Guvernul în repetate rânduri să-și respecte obligațiile legale de a convoca alegerile locale în mai mult de 50 de localități care au rămas fără primari în funcție. Acest demers a venit după ce trei instanțe de judecată au hotărât, pe fond, obligarea Guvernului la organizarea alegerilor și, totuși, nu a fost întreprinsă nicio acțiune concretă.”

Declarația video este disponibilă aici.

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro, detalii aici!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă SmartBill şi My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi                                                                                                                          Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică