Secţiuni » JURIDICE NEXT » Universitaria
Universitaria
GrileDezbateriCărţiStudenţi

Maratonul pentru Educație Antreprenorială / 31 mai 2023, Aula Magna a Facultăţii de Drept Bucureşti


26 mai 2023 | JURIDICE.ro

UNBR Caut avocat
Servicii JURIDICE.ro

Miercuri, 31 mai 2023, începând cu ora 11:00, la Aula Magna a Facultăţii de Drept Bucureşti, Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)– Sucursala Bucureşti, organizează “Maratonul pentru Educație Antreprenorială”.

Partener media: JURIDICE.ro

„Maratonul pentru Educație Antreprenorială” va fi structurat pe paneluri de discuție care vor acoperi educația antreprenorială și vocațională precum și exemple din mediul antreprenorial autohton. Ca punct central, evenimentul va consta în desfășurarea concursului de planuri de afaceri și organizatorii vor premia cele mai bune idei de afaceri ale elevilor din liceele din municipiul Bucureşti.

Audiența evenimentului va fi formată din reprezentanți ai autorităților publice locale, ai ISMB, antreprenori, elevi și profesori din liceele bucureştene.

Demersurile privind educația antreprenorială ale CONAF au la baza „Pactul pentru Educație Antreprenorială” încheiat în anul 2019 cu Ministerul Educației și resemnat anul acesta pentru o perioadă de încă 4 ani. De asemenea, CONAF Sucursala Bucureşti a încheiat propriul Acord de colaborare cu Inspectoratul Școlar al Municipiului Bucureşti care vizează organizarea de ore de educație antreprenorială în școli și licee.

Programul evenimentului va debuta cu discursuri ale reprezentanților organizatorilor și autorităților locale și vor continua cu exemple antreprenoriale de succes. Acest panel va fi urmat de prezentarea proiectelor de afaceri pregătite de către echipele de elevi și, pe durata deliberării juriului, se va desfășura un scurt panel vocaţional. Programul evenimentului se va închide cu premierea a trei cele mai bune planuri de afaceri.

:: Detalii

Vă invităm să publicaţi şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Ne bucurăm să aducem gândurile dumneavoastră la cunoştinţa comunităţii juridice şi publicului larg. Apreciem generozitatea dumneavoastră de a împărtăşi idei valoroase. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord, publicarea pe JURIDICE.ro nu semnifică asumarea de către noi a mesajului transmis de autor. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteţi citi aici. Pentru a publica pe JURIDICE.ro vă rugăm să luaţi în considerare Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!
JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice.
Puteţi prelua gratuit în website-ul dumneavoastră fluxul de noutăţi JURIDICE.ro:
- Flux integral: www.juridice.ro/feed
- Flux secţiuni: www.juridice.ro/*url-sectiune*/feed
Pentru suport tehnic contactaţi-ne: tehnic@juridice.ro

Newsletter JURIDICE.ro


Social Media JURIDICE.roSubscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


Secţiuni          Noutăţi     Interviuri     Comunicate profesionişti        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie         Arii de practică          Note de studiu     Studii