« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Sistemul judiciar
Official partners: Consiliul Superior al Magistraturii, Ministerul Public şi Direcţia Naţională Anticorupţie
JURIDICE

Curtea de Apel Craiova a implementat aplicaţia informatică Şedinţe online
17.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Video juridice

Miercuri, 17 iunie 2020, Curtea de Apel Craiova a informat că începând cu data de 16 iunie 2020, a implementat aplicaţia informatică „Şedinţe On-line” – aplicaţie realizată de Tribunalul Bucureşti, cu scopul de a oferi informaţii în timp real cu privire la desfăşurarea şedinţelor de judecată, potrivit unui comunicat.

În prezent, aplicaţia este funcţională pentru Curtea de Apel Craiova, Tribunalul Dolj şi judecătoriile arondate, urmând extinderea acesteia şi la celelalte instanţe din raza curţii de apel.

Aplicaţia poate fi accesată la adresa http://sedinte.curteadeapelcraiova.eu sau cu ajutorul link-ului de pe pagina principală a site-ului Curţii de Apel Craiova www.curteadeapelcraiova.eu , de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

După alegerea instanţei la care se doreşte vizualizarea desfăşurării şedinţei de judecată, se accesează sala de şedinţă, iar apoi pe link-ul sălii de şedinţă se va deschide „Lista cauzelor aflate pe rol”.

Astfel, se pot obţine informaţii despre dosarul aflat în dezbatere, dosarul se urmează a fi luat în discuţie, dosarele care au fost discutate, lista dosarelor în aşteptare, precum şi statusul şedinţei de judecată : suspendată, reluată sau încheiată.

De asemenea, instanţa dispune şi de o platformă on-line cu ajutorul căreia justiţiabilii îşi pot face programări pentru consultarea dosarului, depunerea de acte  şi alte solicitări, care este accesibilă cu ajutorul link-ului de pe pagina principală a site-ului Curţii de Apel Craiova www.curteadeapelcraiova.eu, de pe orice dispozitiv cu conexiune la internet.

Cuvinte cheie: , ,
Secţiuni/categorii: ANUNTURI, Sistemul judiciar, _CONTENT

Pentru toate secţiunile JURIDICE.ro click aici
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

Lex Discipulo Laus Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.


.
PLATINUM Signature      

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                        

VIDEO   STANDARD