« Flux noutăţi
Proiecte speciale: Asigurări pentru avocaţiCariere juridiceCărţi juridiceConferinţe juridiceDezbateri juridiceEvenimente juridiceGrile juridiceLawyers WeekProfesioniştiBarouriCovid-19 Legal ReactInternaţionalJurisprudenţă inedită CITRLegal DaysLifeNotariatExecutoriReviste juridiceSistemul judiciarUniversitariaCitate juridiceJURIDICE MOLDOVALaw Flaws ProjectLegal Soft SkillsNoul Cod comercial român
Barouri
Official partner: Uniunea Naţională a Barourilor din România

Baroul București. Informare privind Concursul Internațional „ERA Young Lawyers Contest”
18.06.2020 | JURIDICE.ro

JURIDICE - In Law We Trust Monitor Dosare

Joi, 18 iunie 2020, Baroul București a anunțat tinerii avocați stagiari și definitivi că se pot înscrie la Concursul Internațional „ERA Young Lawyers Contest” care va avea loc în perioada 4-5 februarie 2021, în Germania, la Trier, potrivit unui comunicat.

Concursul se va desfășura integral în limba engleză și va presupune crearea unor echipe formate din 3-4 avocați de naționalități diferite care vor concura între ele.

Concursul va fi organizat în trei runde:
1. Prima rundă: Un raport scris și o prezentare orală cu privire la o chestiune de drept european care va fi selectată din subiectele Programului Justiție 2014-2020.
2. A doua rundă: Exercițiu de negociere.
3. A treia rundă: Câștigătorii rundelor anterioare se vor confrunta în cadrul unei dezbateri în stilul unei pledoarii într-un proces simulat.

Participarea este rezervată țărilor eligibile în cadrul Programului Justiție 2014-2020. Candidații din aceste țări beneficiază de rambursarea cheltuielilor de transport și cazare.

Taxa de participare per concurent este de 236€.

Data-limită de înscriere online este 1 iulie 2020. După înscriere se va organiza o procedură de selecție, iar rezultatul va fi comunicat pe mail fiecărui participant și va putea fi consultat pe site-ul www.younglawyerscontest.eu.

Baroul București dorește să susțină un număr de 20 de tineri avocați membri ai Baroului București, stagiari și definitivi (având maximum 3 ani de la definitivat), prin suportarea costurilor de înscriere la concurs. Persoanele interesate sunt rugate să trimita CV-ul in limba engleza pe adresa de email diana.stoica@baroul-bucuresti.ro, până cel târziu la data de 26 iunie 2020, urmând a fi selectați avocații care se încadrează in cerințele organizatorilor.

PLATINUM+
PLATINUM Signature       

PLATINUM  ACADEMIC

GOLD                                

VIDEO STANDARD
Aflaţi mai mult despre , , ,

Puteţi publica şi dumneavoastră pe JURIDICE.ro. Publicăm chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. Vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici.
JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului.

Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa redactie@juridice.ro!
Încurajăm utilizarea RNPM - Registrul Naţional de Publicitate Mobiliară

Securitatea electronică este importantă pentru avocaţi
 Mesaj de conştientizare susţinut de FORTINET
JURIDICE utilizează şi recomandă SmartBill

Monitorizarea inteligentă a dosarelor de instanţă: Monitor Dosare

Lex Discipulo Laus

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.