Secţiuni » Sistemul judiciar
Sistemul judiciar
Alegeri CSMActivitate parchete

Reprezentanții CSM, ministrul justiției și ministrul finanțelor publice au discutat nevoile acute ale instanțelor judecătorești
18.06.2020 | JURIDICE.ro

Secţiuni: Content, Sistemul judiciar
JURIDICE - In Law We Trust

Joi, 18 iunie 2020, potrivit unui comunicat, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii a avut loc întâlnirea dintre reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii, ministrul justiției și ministrul finanțelor publice, în cadrul căreia au fost prezentate nevoile acute ale instanțelor judecătorești, precum:
– deficitul cronic de personal auxiliar;
– situația sediilor improprii ale instanțelor judecătorești;
– subfinanțarea din perspectiva dotărilor materiale și a infrastructurii IT.

De asemenea, a fost semnalată necesitatea alocării posturilor de specialiști psihologi care vor fi cooptați în cadrul proiectului CPCI – Creșterea performanței și calității instituționale prin îmbunătățirea sistemului de evaluare și asistență psihologică la nivelul sistemului judiciar”, cod SIPOCA 762-MySMIS 135456, coordonat de Consiliul Superior al Magistraturii.

Reprezentanții puterii executive au manifestat deschidere pentru soluționarea problemelor evidențiate, urmând ca fiecare dintre instituțiile participante să contribuie la identificarea unor modalități concrete de rezolvare a aspectelor semnalate, care vor fi dezbătute în cel mai scurt timp la următoarea întâlnire.

Cuvinte cheie: , , ,
Vă invităm să publicaţi şi dvs., chiar şi opinii cu care nu suntem de acord. JURIDICE.ro este o platformă de exprimare. Publicarea nu semnifică asumarea de către noi a mesajului. Totuşi, vă rugăm să vă familiarizaţi cu obiectivele şi valorile Societătii de Stiinţe Juridice, despre care puteti ciţi aici. Pentru a publica vă rugăm să citiţi Condiţiile de publicare, Politica privind protecţia datelor cu caracter personal şi să ne scrieţi la adresa de e-mail redactie@juridice.ro!

JURIDICE.ro foloseşte şi recomandă My Justice

JURIDICE CORPORATE
JURIDICE MEMBERSHIP
Juristi
JURIDICE pentru studenti

Subscribe
Notify of

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Important: Descurajăm publicarea de comentarii defăimatoare. Vor fi validate doar comentariile care respectă Politica JURIDICE.ro şi Condiţiile de publicare.

Secţiuni        Selected     Noutăţi     Interviuri        Arii de practică        Articole     Jurisprudenţă     Legislaţie        Cariere     Evenimente     Profesionişti